27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Αποκτήστε με 42€ περίπου τον iMars J03 εκκινητή αυτοκινήτου (Car Jump Starter) από Τσεχία και…..Καλά ταξίδια όσο μπορούμε!

Όσοι κινούνται στον δρόμο, είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχουν αντιμετωπίσει αυ΄το το πρόβλημα μία φορά στη ζωή τους…να μείνουν από μπαταρία! Ειδικότερα εάν είναι περίεργες ώρες ή είστε κάπου απομακρυσμένα, βοήθεια δεν θα βρείτε εύκολα ή και καθόλου. Τι χρειάζεστε? Μία εφεδρική μπαταρία εκκινητή, για να σας ξελασπώσει από την δύσκολη στιγμή, σαν την iMars J03, που θα την βρείτε στην Τσέχικη αποθήκη του Banggood με μόλις €42.48 με το κουπόνι που θα σας δώσω!

Ας δούμε όμως τι χαρακτηριστικά έχει και πρέπει να την προτιμήσετε….

Αποκτήστε με €42.48 τον iMars J03 Car Jump Starter από Τσεχία με το κουπόνι BGRIMJ03

1. Ισχυρό 1300A Jump Starter – Ξεκινήστε τα 12V οχήματά σας (Μέχρι 6.0L Βενζίνη ή 4.0L Diesel) σε δευτερόλεπτα έως 15 φορές με τον 1300 ενισχυτή ρεύματος αιχμής.

2. Ασύρματος φορτιστής 2,10W – Η ασύρματη φόρτιση 10W και η τράπεζα τροφοδοσίας μεγάλης χωρητικότητας 16000mAh μπορούν να παρέχουν επαρκή ισχύ για γρήγορη φόρτιση των έξυπνων τηλεφώνων σας.

3. Φωτισμός έκτακτης ανάγκης πολλαπλών λειτουργιών – Μπορεί να λειτουργήσει ως φακός σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης για να αυξήσει την ορατότητα και την ασφάλεια, υπάρχουν λειτουργίες φωτισμού (ισχυρός φακός, SOS, φλας).

4. Ενσωματωμένη ψηφιακή οθόνη LED – Εμφανίστε με σαφήνεια την κατάσταση της μπαταρίας.

Αποκτήστε με €42.48 τον iMars J03 Car Jump Starter από Τσεχία με το κουπόνι BGRIMJ03

 

5. Με σφιγκτήρες μπαταρίας υψηλής αγωγιμότητας και έξυπνης προστασίας – Προστασία από βραχυκύκλωμα, από υπερβολική φόρτιση, από υπερφόρτιση, από υπερβολικό ρεύμα, από υπερβολική τάση, χαμηλής τάσης, αντίστροφης πολικότητας, από υπερβολική θερμοκρασία.

6. IP66 Αδιάβροχο & Αδιάβροχο – Δεν υπάρχει φόβος για τις βροχερές μέρες, βίαιες συντριβές ή τυχαίες πτώσεις.

Για να την αποκτήσετε, πρώτα κάνετε log-in στον λογαριασμό σας στο Banggood και μετά πατάτε το μπάνερ από κάτω. Όταν θα σας ζητηθεί κουπόνι, εσείς θα δώσετε το BGRIMJ03 και καλά ταξίδια!

 

Αποκτήστε με €42.48 τον iMars J03 Car Jump Starter από Τσεχία με το κουπόνι BGRIMJ03

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο