27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

PS2 αναγεννάτε στην απόλυτη φορητή κονσόλα για videogames

Εξαιρετική δουλειά από έναν ταλαντούχο νέο που δημιούργησε το κάτι ξεχωριστό.

Ο modder GingerOfOz δημιούργησε μια μοναδική φορητή έκδοση της κονσόλας PS2 με την κωδική ονομασία PS2 Eclipse. Η δουλειά του ήταν στην ουσία η μεταφορά της motherboard του θρυλικού συστήματος σε ένα μικρότερο σασί που δημιούργησε με 3D printer.

Εικόνα
Στα δεξιά και αριστερά της οθόνης του τοποθέτησε όλα τα σχετικά πλήκτρα και σταυρούς, μοχλούς κατευθύνσεων. Η οθόνη της έκδοσης έχει διαγώνιο 5 ιντσών και μπορεί να αποδώσει ανάλυση 480p, ενώ στο πίσω μέρος του σασί τοποθετούνται και οι σχετικές μπαταρίες. Το PS2 Eclipse είναι συμβατό με όλα τα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει (καθώς δεν είναι συσκευή-emulator) και τα οποία μπορούν να «φορτωθούν» μέσω USB drive.

Εικόνα
O δημιουργός τονίζει πάντως πως δεν έχει στα σχέδιά του την πώληση αυτών των modded συσκευών.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο