27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Η FCC κυκλοφόρησε τον πρώτο χάρτη κάλυψης δικτύου 4G LTE στις ΗΠΑ. Δείτε τι ταχύτητες δικτύου έχουν!

Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) δημοσίευσε τον πρώτο της χάρτη ευρείας ζώνης κάλυψης για κινητά. Αυτό το εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να συγκρίνουν τις περιοχές 4G LTE και κάλυψης φωνής των τεσσάρων μεγάλων φορέων εκμετάλλευσης στις ΗΠΑ, δείχνοντας τοποθεσίες όπου οι ασύρματες ταχύτητες λήψης και μεταφόρτωσης είναι τουλάχιστον 5 Mbps και 1 Mbps, αντίστοιχα.

Τα στατιστικά στοιχεία που εμφανίζονται στο χάρτη είναι από τις 15 Μαΐου 2021. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το εργαλείο για να συγκρίνουν την κάλυψη δικτύου στην περιοχή τους, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων μεγάλων τηλεπικοινωνιακών φορέων AT&T, T-Mobile, US Cellular και Verizon.

Σύμφωνα με το engadget, αυτό το εργαλείο είναι το αποτέλεσμα του περσινού νόμου για τα ευρυζωνικά δεδομένα, το οποίο απαιτεί από την FCC να συλλέγει και να δημοσιεύει αξιόπιστα δεδομένα συγκρίνοντας διαφορετικούς παρόχους ενσύρματων, σταθερών ασύρματων, δορυφορικών και κινητών ευρυζωνικών υπηρεσιών. Προκειμένου να καταρτιστεί ο χάρτης, η FCC συνέλεξε τυποποιημένες πληροφορίες διάδοσης από τους χειριστές. Ζητά επίσης βοήθεια από το κοινό.

Ωστόσο, ο χάρτης δεν μπορεί να δει την κάλυψη του δικτύου 5G. Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να δείτε τον χάρτη και να τον ζήσετε μόνοι σας.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο