27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

PS5 – Άρχισαν να ανακοινώνονται και τα πρώτα παιχνίδια που θα δούμε με την νέα κονσόλα. Πότε αναμένεται να την δούμε και επίσημα.

Επί του παρόντος, δεν έχουν επιβεβαιωθεί πολλά παιχνίδια για το PlayStation 5. Ωστόσο, ένας τίτλος της NetEase μπορεί να σημειωθεί ότι ανεπίσημα τουλάχιστον, προστέθηκε στη λίστα. Μια δημοσίευση στο LinkedIn υποδηλώνει ότι ο τίτλος του παιχνιδιού της NetEase, Knives Out (υπόψιν δεν έχει καμία σχέση με την ταινία του 2019, του Rian Johnson που φέρει το ίδιο όνομα), θα εμφανιστεί τόσο στο PlayStation 4 όσο και στο PlayStation 5.

Ο χρήστης του Twitter Timur222, είδε μία καταχώριση στη σελίδα προφίλ του LinkedIn, του εργαζομένου της NetEase Games. Σύμφωνα με το προφίλ, ο υπάλληλος συμβάλλει στην παραγωγή στην κονσόλα του Knives Out, η οποία βρίσκεται σε “πλήρη ανάπτυξη” για τα PS4 και PS5. Ο Daniel Ahmad, ανώτερος αναλυτής του Niko Partners, μοιράστηκε τις ειδήσεις στη δική του σελίδα στο Twitter, σημειώνοντας επίσης ότι η μάχη royale του NetEase αναμένεται να κυκλοφορήσει στο PS4 κάποια στιγμή “σύντομα”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία νέα δείχνουν ότι η κονσόλα PS5 έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί στην αγορά της Βόρειας Αμερικής στις 20 Νοεμβρίου του επόμενου έτους.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο