27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi – Περιμένετε το Pocophone 2 μέσα στο 2020 μόλις ανέφερε…..

Η Xiaomi ξεκίνησε πέρυσι το κινητό τηλέφωνο POCOPHONE F1, το οποίο είναι τοποθετημένο ως το “προσιτό τηλέφωνο Snapdragon 845”. Η αρχική τιμή του κινητού στο Χονγκ Κονγκ, στην Κίνα, είναι στα 360$ η έκδοση 6GB + 128GB, η οποία είναι πολύ ανταγωνιστική στην ίδια τιμή και είναι ιδιαίτερα περιζήτητα από τους ξένους καταναλωτές. Στην Ελλάδα αυτή την στιγμή βλέπω είναι στα 286€ στο Skroutz.

Ωστόσο, το 2019, η σειρά POCOPHONE δεν ανανεώθηκε και έχει αρχίσει να φεύγει από το προσκήνιο. Προηγουμένως, υπήρξαν φήμες ότι τα Redmi K20 και K20 Pro θα ονομάζονται POCOPHONE F2 και POCOPHONE F2 Pro στην Ινδία, αλλά αυτό δεν συνέβηκε τελικά.

Με την αναχώρηση του επικεφαλής της Xiaomi POCOPHONE, Jai Mani, ορισμένοι αναλυτές πιστεύουν ότι η Xiaomi μπορεί να διακόψει τη γραμμή προϊόντων POCOPHONE.

Ωστόσο, η Xiaomi έδωσε τελικά μια διαβεβαίωση στους καταναλωτές που τους αρέσει το POCOPHONE. Πρόσφατα, ο Xie Ziyang, διευθυντής του Διεθνούς Τμήματος Xiaomi, αποκάλυψε τα νέα του POCOPHONE, σε ανάρτησή του στο Twitter.

Είπε ότι θα ακούσετε περισσότερα για το POCOPHONE το 2020.

Με άλλα λόγια, η σειρά POCOPHONE δεν κόπηκε, αλλά επισήμως θα επιστρέψει το 2020. Το κακό είναι ότι πέρα από αυτή την ανάρτηση, επίσημη ανάρτηση αναλογιζόμενοι από ποιον γράφτηκε, δυστυχώς δεν έχουμε κάποια άλλη πληροφορία να σας πούμε. Οπότε υπομονή και εδώ είμαστε όταν μάθουμε κάτι να σας το γράψουμε!

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο