27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Queen’s Gambit – Δείτε τι ανακοινώθηκε για την 2η σεζόν!

Η επιτυχία του Queen’s Gambit είναι απλώς αναμφισβήτητη. Σύμφωνα με το Netflix, η σειρά, με πρωταγωνιστή την Anya Taylor-Joy, κατέρριψε ρεκόρ με τα 62 εκατομμύρια νοικοκυριά να το παρακολουθούν τις πρώτες 28 ημέρες της κυκλοφορίας του, ένα ρεκόρ που αργότερα το έσπασαν οι Bridgerton και Lupine, οι οποίοι είχαν 63+ εκατομμύρια και 70+ εκατομμύρια θεατές, αντίστοιχα. Επιπλέον, το The Queen’s Gambit πήρε δύο υποψηφιότητες για τη Χρυσή Σφαίρα, μία για τις καλύτερες περιορισμένες σειρές και μία για την καλύτερη ηθοποιό σε μια περιορισμένη σειρά.

Φυσικά, όλη αυτή η προσοχή που πήρε το Queen’s Gambit από κριτικούς και οπαδούς, κάνει τον κόσμο να σκεφτούν το μέλλον της σειράς. Αν και η σειρά κυκλοφόρησε πάντα ως “περιορισμένη σειρά” και ακολουθεί τα γεγονότα που περιγράφονται στο μυθιστόρημα του Walter Tevis με το ίδιο όνομα, πολλοί αναρωτιούνται εάν το Netflix θα προσπαθήσει να πιέσει για περισσότερα, δεδομένου του τεράστιου αριθμού ροής των επτά επεισοδίων.

 

Λοιπόν, θα υπάρξει η σεζόν 2 του The Queen’s Gambit;

Queen's Gambit - Δείτε τι ανακοινώθηκε για την 2η σεζόν!

Εάν ήταν αποφασίσει μόνο η Anya, η απάντηση θα ήταν πιθανότατα ένα δυνατό ναι. «Λατρεύω τον χαρακτήρα και σίγουρα θα επέστρεφα αν μου ζητούσαν», είπε η Anya Town.

Δυστυχώς, η απόφαση δεν είναι εξ ολοκλήρου της Anya και δεν φαίνεται ότι μια δεύτερη δόση ήταν ποτέ μια πιθανότητα.

“Είναι τόσο σουρεαλιστικό και πολύ υπέροχο που οι άνθρωποι θέλουν μια δεύτερη σεζόν, γιατί δεν το σκεφτήκαμε ποτέ, δεν υπήρχε συζήτηση γι ‘αυτό”, δήλωσε η 24χρονη ηθοποιός στο Deadline. “Τούτου λεχθέντος, μην πεις ποτέ” ποτέ “στο Χόλιγουντ.”

Queen's Gambit - Δείτε τι ανακοινώθηκε για την 2η σεζόν!

Εάν η Anya μπορούσε να προχωρήσει περισσότερο με τον χαρακτήρα της, εξήγησε στην ίδια συνέντευξη, ότι θα ήθελε να δει περισσότερα από τη ζωή της Beth Harmon έξω από τον κόσμο του σκακιού. “Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα ήταν η Beth ως μητέρα, τώρα που είναι νηφάλια και γνωρίζει τους δαίμονες που την τραβούν.”

Ενώ η σεζόν 2 δεν είναι τελείως αμφισβητήσιμη, τα πρόσφατα σχόλια του εκτελεστικού παραγωγού William Horberg στο Deadline το κάνουν να φαίνεται σαν μια απίθανη πραγματικότητα. Αν και αυτός και ο δημιουργός Scott Frank είναι ενθουσιασμένοι που βλέπουν την παράσταση να έχει τόσο καλή απόδοση, και οι δύο προτιμούν να αφήσουν τα επτά υπάρχοντα επεισόδια να σταθούν μόνα τους.

“Θεωρήσαμε ότι η σειρά είχε ένα ικανοποιητικό τελικό σημείο και επιτρέψαμε στο κοινό να γεμίσει το χώρο για το τι θα συμβεί στη συνέχεια για τον Beth Harmon”, είπε. “Τίποτα δεν έχει αλλάξει, παρά τους οπαδούς που απαιτούν περισσότερα στο Twitter μου. Ο Scott και εγώ αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι για την πληρότητα της ιστορίας του Beth. ”

Φαίνεται ότι οι θαυμαστές θα πρέπει απλώς να φανταστούν το μέλλον της Beth αντί να το δουν να παίζει σε επόμενα επεισόδια. Κρίμα…..

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο