17.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi Band 5 firmware – Βρήκαμε νέα στοιχεία: χωρίς οπή η οθόνη, ενώ σίγουρα υποστηρίζει κορεσμό οξυγόνου στο αίμα!

Το XDA ανέφερε ότι αποκρυπτογράφησε ένα σύνολο σχεδίων από το  Mi Band 5, από το αρχείο APK της εφαρμογής Mi Fit. Κρίνοντας από τις εκτεθειμένες εικόνες, η συνολική εμφάνιση του Xiaomi Mi Band 5 είναι πολύ παρόμοια με αυτήν της προηγούμενης γενιάς και δεν έχει βρεθεί ο σχεδιασμός της οθόνης με την οπή, που φημολογείται προηγουμένως.

Πρώτα απ ‘όλα, στην εικόνα του προϊόντος σε κατάσταση φωτεινής οθόνης, εμφανίζεται ένας διαυγής μπλε δακτύλιος στο κέντρο του προϊόντος. Αναφέρεται ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στο ενσωματωμένο εικονίδιο βοηθού φωνής Amazon Alexa. Στην Κίνα, αυτή η λειτουργία θα αντικατασταθεί από τους “Little Love Classmates”.

Επιπλέον, υπάρχει μια άλλη λεπτομέρεια. Στην κατάσταση κάθετης οθόνης, εμφανίζεται μια λιγότερο εμφανής οριζόντια γραμμή κάτω από την οθόνη του προϊόντος. Η έκθεση υποθέτει ότι αυτό μπορεί να είναι ένα εικονίδιο αλληλεπίδρασης. Το iTechNews.gr έμαθε ότι σύμφωνα με το αρχείο firmware που σας έχουμε δώσει του Xiaomi Mi Band 5 (υπόψιν έχει βγει και πιο νέο), η έκθεση διαπίστωσε ότι το προϊόν έχει λειτουργίες και χαρακτηριστικά όπως παγκόσμιο ρολόι, ημερολόγιο, παρακολούθηση της εμμήνου ρύσεως και αισθητήρα οξυγόνου αίματος.

Η διαχείριση της κάμερας του κινητού σας είναι το χαρακτηριστικό που πολλοί χρήστες σκέφτονταν να αποκτήσουν με το Mi band 4, αλλά η εταιρεία δεν το ξεκίνησε ποτέ. Αυτή τη φορά με το Mi Band 5, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν την κάμερα του τηλεφώνου τους για να τραβήξουν τη φωτογραφία, να πάρουν την ομαδική φωτογραφία ή να αλλάξουν εμπρός ή πίσω κάμερες. Για τους διεθνείς χρήστες, η Xiaomi θα προσθέσει την λειτουργία World Clock. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν δύο πόλεις για να λάβουν τις τρέχουσες ώρες.

Για να το κάνει πιο προηγμένο στην κατηγορία της φυσικής κατάστασης, η Xiaomi έχει προσθέσει πέντε ακόμη δραστηριότητες γυμναστικής. Με τις πρόσθετες δραστηριότητες, τώρα έχει συνολικά 11 ασκήσεις διαθέσιμες στην προπόνηση. Αυτές οι νέες δραστηριότητες είναι η γιόγκα, η ελλειπτική, η μηχανή κωπηλασίας, το σχοινάκι και η εσωτερική ποδηλασία. Αυτές οι δραστηριότητες σίγουρα θα βοηθήσουν τους χρήστες να παρακολουθούν τη φυσική τους κατάσταση και να παραμείνουν υγιείς.

Επίσης, ανακαλύψαμε ότι το επόμενο πρόγραμμα παρακολούθησης φυσικής κατάστασης θα υποστηρίζει και αναλογικά πρόσωπα ρολογιού (watchface). Προηγουμένως, υποστηρίζονταν μόνο ψηφιακά, αλλά τώρα από προεπιλογή, λαμβάνετε δύο αναλογικά και άλλα ενδέχεται να έρθουν σε μελλοντικές ενημερώσεις.

Σίγουρα το επόμενο διάστημα θα βρούμε και άλλα πιθανά νέα χαρακτηριστικά. Πάντως, για να είμαι ειλικρινής, με τα μέχρι στιγμής δεν με έχει εντυπωσιάζει τόσο ώστε να πω φεύγω από το Mi Band 4 και πάω στο Mi Band 5. Σίγουρα μένει να το δούμε στη τελική του μορφή και τι θα ενσωματώνει τελικά το νέο wearable της Xiaomi.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.tizenhelp.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο