25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Squid Game: Κορυφή τηλεθεάσεων για τον πρώτο μήνα!

Συνεχίζει την σαρωτική του πορεία το νοτιοκορεάτικο δράμα επιβίωσης Squid Game, καθώς σύμφωνα με την παγκόσμια πλατφόρμα Netflix, είναι πια η πιο δημοφιλής σειρά καταφέρνοντας να συγκεντρώσει 111 εκατομμύρια θεάσεις τις πρώτες 28 ημέρες.

Στη δεύτερη θέση άφησε το δράμα εποχής «Bridgerton», το οποίο παρακολούθησαν 82 εκατομμύρια τον πρώτο μήνα.

 

Γιατί τέτοια επιτυχία

Η δημοφιλής σειρά διηγείται την ιστορία 456 καταχρεωμένων και απελπισμένων αθρώπων οι οποίοι δέχονται να παίξουν μια σειρά παιδικών παιχνιδιών με τίμημα τη ζωή τους, για να κερδίσουν το μυθικό ποσό των 45,6 δισεκ. Κορεάτικων Γουάν (33 εκατ. ευρώ).

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Πολλοί κριτικοί συμφωνούν ότι σειρά περιγράφει το σκληρό πρόσωπο του καπιταλισμού, τις τεράστιες κοινωνικές ανισότητες, την εμπορευματοποίηση των πάντων ακόμη και της ανθρώπινης ζωής, σε συνδυασμό με μία προσεκτική και πρωτότυπη σκηνοθεσία με έντονο σασπένς μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο σκηνοθέτης της σειράς Χουάνγκ Τόνγκ δήλωσε πως εμπνεύστηκε από τα ιαπωνικά κόμικς επιβίωσης Battle Royale, Liar Game: Reborn και Gambling Apocalypse: Kaiji.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο