27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Στα… 7.200 ευρώ!?!? Και crossover… και… πόλης!!! Είναι το Fiat Mobi…

Το όνειρο της απόκτησης ενός crossover φιλοδοξεί να κάνει πραγματικότητα η Fiat αποκαλύπτοντας μια αστικών προδιαγραφών πρόταση για τη αγορά του μακρινού Μεξικού.

Το Fiat Mobi, όπως ονομάζεται, βασίζεται στην πλατφόρμα του Fiat Panda και Lancia Ypsilon, κρύβοντας κάτω από το καπό του έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,0 λίτρου.

Ο τελευταίος θα αποδίδει 69 ίππους και 92 Nm ροπή, ενώ συνδυάζεται κατά αποκλειστικότητα με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων.


Σύμφωνα με την ιταλική φίρμα, η μέση τιμή της κατανάλωσης καυσίμου είναι μόλις 4,6 λίτρα/100 χιλιόμετρα, χωρίς παρόλα αυτά να ανακοινώνονται οι εκλυόμενοι ρύποι.

Το Fiat Mobi προσφέρεται σε τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις, ξεκινώντας από τα 7.200 ευρώ. Στον βασικό του εξοπλισμό περιλαμβάνονται –μεταξύ άλλων- οι μετωπικοί αερόσακοι, το air condition, το ABS με EBD, καθώς και τα αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα.


Στην αμέσως επόμενη εξοπλιστική έκδοση έρχονται να προστεθούν αρκετές «ηλεκτρικές» ευκολίες, όπως και δύο ψηφιακές οθόνες στο σύγχρονο και ελκυστικό πιλοτήριο του αυτοκινήτου.

Με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, το Fiat Mobi δεν πρόκειται να απασχολήσει την ευρωπαϊκή αγορά, παρά το γεγονός ότι από την γκάμα της ιταλικής φίρμας λείπουν εκείνες οι προτάσεις που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την παρουσία τους στα προσιτά αυτοκίνητα πόλης.


Δεν θα πρέπει να αποκλείσει κανείς, λοιπόν, το ενδεχόμενο η Fiat να διαδραματίσει το ρόλο της Dacia στο όμιλο Stellantis, αφήνοντας τις Citroen, Opel και Peugeot να πρωταγωνιστήσουν στην κεντρική σκηνή της ευρωπαϊκή αυτοκινητικής σκηνής.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο