27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Προγράμματα για 42.600 θέσεις εργασίας!!! Τι λέει ο Διοικητής του ΟΑΕΔ…

Στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Πρωινοί Τύποι” μίλησε ο Σπύρος Πρωτοψάλτης, Διοικητής του ΟΑΕΔ, αναφέροντας ότι βρίσκονται σε εξέλιξη 8 προγράμματα επιδοτούμενης απασχόλησης.

Όπως σημείωσε, πρόκειται για συνολικά 42.600 θέσεις εργασίας, με επιχορήγηση μισθού και εισφορών έως και 100%.

Τα 8 προγράμματα αφορούν διάφορες ηλικιακές ομάδες άνεργων ή άτομα ευπαθών κοινωνικών ομάδων, όπως οι μακροχρόνια άνεργοι, είπε χαρακτηριστικά, απευθύνοντας και πρόσκληση στις επιχειρήσεις “να προσλάβουν προσωπικό και ο ΟΑΕΔ θα καλύψει έως και 100% τις αποδοχές και τις εισφορές του”.

“Δεν υπάρχει μία λύση στο πρόβλημα της ανεργίας. Πρέπει να συνεχιστούν προγράμματα όπως αυτά, πρέπει παράλληλα όμως να αποκτηθούν νέες δεξιότητες από τους άνεργους”, είπε ο κ. Πρωτοψάλτης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “λήγει σε λίγες ημέρες η διορία υποβολής αιτήσεων για πρόγραμμα εκπαίδευσης από την Google για απόκτηση γνώσεων σε ψηφιακές τεχνολογίες, που αποτελούν ζητούμενο στην αγορά εργασίας σήμερα”.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο