25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Στην κατηγορία κάτω των 300€ αναμένεται να δούμε το Xiaomi Mi 10T Lite με 5G και 108 MP κύρια κάμερα!

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα smartphone Gauguin και Gauguin Pro της Xiaomi έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο, οδηγώντας σε εικασίες ότι ένα από αυτά θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ως συσκευή Xiaomi Mi 10T Lite στην ευρωπαϊκή αγορά. Αυτό το πιθανό Mi 10T Lite θα ήταν ένα smartphone 5G με τιμή κάτω των 300 € (355 $) και με κύρια κάμερα 64 MP ή 108 MP.

Υπήρξαν πολλές ειδήσεις για τα Xiaomi Mi 10T και Mi 10T Pro τον τελευταίο καιρό, και φαίνεται περισσότερο από απίθανο ότι ο κινεζικός OEM να μην έχει επίσης και ένα Mi 10T Lite να αποκαλύψει κάποια στιγμή. Ο γνωστός tipster Digital Chat Station αποκάλυψε μία κινεζική πιστοποίηση 5G, που έδειξε ότι ένα smartphone Xiaomi με τον αριθμό μοντέλου M2007J17C έρχεται. Αυτό συνδέθηκε με το ήδη γνωστό μοντέλο Gauguin και τώρα αυτό έγινε ένα βήμα παραπέρα με την αναφορά ενός smartphone Xiaomi Mi 10T Lite.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Xiaomi Spain ανέφερε για μια νέα συσκευή που έρχεται στη σειρά Mi 10 που θα ήταν ένα smartphone 5G για «2XX €». Αυτό το μυστηριώδες τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από ένα Snapdragon Series 7 SoC (πιθανώς το τσιπ 768G) και, ανάλογα με την έκθεση που πιστεύετε, διαθέτει έναν αισθητήρα 64 MP ή ακόμα και έναν αισθητήρα 108 MP. Αυτό το τελευταίο smartphone Mi 10 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Ανεξάρτητα από το εάν αυτό το τηλέφωνο Gauguin καταλήξει να φέρει την ονομασία Xiaomi Mi 10T Lite, φαίνεται ότι ο κινεζικός OEM έχει σχεδιάσει να κυκλοφορήσει μια προσιτή συσκευή 5G που θα προσφέρει περισσότερα από ό, τι κανονικά θα περίμενε κανείς στο εύρος τιμών κάτω των 300€! Πρόσθετες αναφορές έχουν δείξει ότι το ίδιο smartphone θα μπορούσε να καταλήξει να πωλείται με την επωνυμία Redmi στην Κίνα, πιθανώς ακόμη και σαν Redmi Note 10 Pro.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.notebookcheck.net/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο