27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Συνεργασία Netflix και Nippon TV φέρνει δημοφιλή anime στις οθόνες μας!

Τα anime και τα manga, οι ιαπωνικές σειρές κινουμένων σχεδίων, έχουν αποκτήσει φανατικούς τα τελευταία χρόνια και στη χώρα μας. Είναι λογικό, οι δημοφιλείς πλατφόρμες streaming να ενσωματώνουν ανάλογα προγράμματα στη βιβλιοθήκη τους, προκειμένου να προσεγγίσουν στους κόλπους τους κυρίως το νεανικό κοινό.

Πρόσφατα μάλιστα, σε μια νέα συμφωνία προχώρησε το Netflix με την Nippon TV προκειμένου να εξασφαλίσει τα δικαιώματα κλασικών anime τίτλων, όπως τα Berserk, Claymore, Death Note, Parayste: The Maxim και άλλων 9 ακόμα shows και ταινιών που θα απολαμβάνουν οι συνδρομητές του παγκοσμίως.

Στο πλαίσιο αυτό, το Netflix σχεδιάζει να διαθέσει για streaming από τις 2 Σεπτεμβρίου το Hunter X Hunter. Η κλασική manga σειρά του Yoshihiro Togashi θα είναι διαθέσιμη σε 104 χώρες. Στην πλατφόρμα επίσης το Σεπτέμβριο έρχονται τα «Ouran High School Host Club» σε 190 χώρες και το «Claymore» σε 136 χώρες.

Άλλοι anime τίτλοι που αναμένεται να δούμε προσεχώς είναι οι: «Death Note», «Death Note: Relight 1», «Death Note: Relight 2», «From Me to You», «Berserk», «Parasyte-the Maxim», «Nana», «Hajime no Ippo: The Fighting!» και το «Monster».

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο