23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Τα Huawei Watch 3 και Watch 3 Pro λαμβάνουν νέες δυνατότητες μέσω μιας εκτεταμένης ενημέρωσης

Η Huawei εξέδωσε μια νέα ενημέρωση HarmonyOS 2 για τα Watch 3 και Watch 3 Pro, τα κορυφαία smartwatches της εταιρείας. Το HarmonyOS 2.0.0.197 είναι μια ενημέρωση σχεδόν 290 MB, υποδεικνύοντας το εύρος των δυνατοτήτων που έχει προσθέσει αυτή τη φορά η Huawei.

Σύμφωνα με ένα ημερολόγιο αλλαγών που δημοσιεύτηκε από την Huawei Ailesi, η Huawei εισήγαγε μια λειτουργία ύπνου που απενεργοποιεί όλους τους ήχους και τις ειδοποιήσεις εκτός από τους συναγερμούς. Επιπλέον, η λειτουργία αναστολής λειτουργίας αποτρέπει την ενεργοποίηση της οθόνης του smartwatch όταν σηκώνετε τον καρπό σας. Επιπλέον, μπορείτε πλέον να αναζητήσετε τραγούδια στην εφαρμογή Μουσική και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ ζευγαρωμένων συσκευών ήχου.

Επιπλέον, το HarmonyOS 2.0.0.197 προσθέτει την επιλογή συγχρονισμού δεδομένων μεταξύ ζευγαρωμένου αθλητικού εξοπλισμού και smartphone Android ή HarmonyOS. Το αρχείο αλλαγής, μεταφρασμένο από μηχανή, αναφέρει επίσης ότι η Huawei έχει επεκτείνει τη λειτουργικότητα των απαντήσεων μηνυμάτων. Προφανώς, το Watch 3 και το Watch 3 Pro μπορούν να απαντήσουν σε μηνύματα που αποστέλλονται σε εφαρμογές τρίτων, όπως το WhatsApp.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το HarmonyOS 2.0.0.197 μέσω της εφαρμογής Huawei Health. Ωστόσο, η λήψη και η εγκατάσταση της ενημέρωσης ενδέχεται να διαρκέσει λίγο, λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος του αρχείου σχεδόν 300 MB.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο