27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Τα Windows 11 θα μπορούσαν να αποκτήσουν νέο Microsoft Defender, προτείνει διαρροή

Τα Windows 11 είναι το λαμπερό νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft για υπολογιστές και, όπως πολλά νέα πράγματα, τα Windows 11 έχουν επίσης πολλές νέες δυνατότητες και αλλαγές με πιο αναμενόμενο να είναι στο στόχαστρο για το μέλλον. Μεταξύ μιας τέτοιας λίστας επικείμενων αλλαγών είναι ίσως και το Microsoft Defender, όπως υπονοείται από μια πρόσφατη διαρροή από τον χρήστη του Twitter Aggiornamenti Lumia.

 

Όπως μπορείτε να δείτε από το tweet που συνδέεται παραπάνω, η εφαρμογή είναι φαινομενικά σε προεπισκόπηση καθώς διαβάζει “Microsoft Defender Preview” με το υποτιθέμενο κωδικό της όνομα “GibraltarApp”. Με το νέο Defender, η Microsoft ελπίζει να προσφέρει στους χρήστες «απλή, απρόσκοπτη και εξατομικευμένη προστασία».

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Η Microsoft λέει σχεδόν από τότε που ανακοίνωσε τα Windows 11 τον Ιούνιο ότι η εταιρεία παίρνει πολύ σοβαρά την πτυχή της ασφάλειας του νέου λειτουργικού συστήματος. Υπάρχουν αυστηρές απαιτήσεις όπως η ανάγκη για TPM 2.0, VBS, Secure Boot και επεξεργαστή με υποστήριξη για έλεγχο εκτέλεσης βάσει λειτουργίας (MBEC) ή Guest Mode Execute Trap (GMET). Η εταιρεία δημοσίευσε ακόμη και ένα βίντεο επίδειξης για να παρουσιάσει τα πλεονεκτήματα των χαρακτηριστικών.

Είναι ενδιαφέρον ότι το τρέχον Microsoft Defender – που είναι η ίδια εμπειρία με αυτήν που έχουμε στα Windows 10 (εικόνα παραπάνω) – προκαλεί προβλήματα σε ορισμένους χρήστες στα Windows 11, επομένως είναι πιθανώς η κατάλληλη στιγμή για μια νέα βελτιωμένη εφαρμογή. Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, απλά δεν γνωρίζουμε πότε θα μπορούσε να αρχίσει να κυκλοφορεί το Microsoft Defender Preview, αλλά είναι πιθανό να φτάσει πρώτα στο Beta Channel για όσους γνωρίζουν καλά, δεδομένου ότι έλαβαν επίσης εφαρμογές Android στο Windows 11 Preview. του καναλιού προγραμματιστών και της γενικά διαθέσιμης κυκλοφορίας για καταναλωτές.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο