27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Διάλεξε και πάρε…Το ηλεκτρικό κατσαβίδι Xiaomi HOTO Στα 31€ και σύγκριση με το Xiaomi Mijia στα 31€!!! Δες τα live!

Τα εργαλεία και ειδικά τα ιδιαίτερα… έχουν μια θέση στα πολύ αγαπημένα προϊόντα που φέρνει το κανάλι.
Σήμερα σας έχω το ηλεκτρικό κατσαβίδι “κόσμημα” Xiaomi HOTO… και σύγκριση με τον σύντροφο μου Xiaomi Mijia που για πάνω από ένα χρόνο και με αρκετά σκληρή χρήση για τα δεδομένα του μου κάνει παρέα.

Είναι όμως το Xiaomi HOTO αντάξιο;
Ξέρετε πως πάντα τα δοκιμάζω… ακόμη και σε μια απλή παρουσίαση… αλλά τι καλύτερο Review από το να το βλέπετε να δουλεύει στα επόμενα βίντεο του καναλιού… Πιστέψτε με καμία καλύτερη και ισχυρότερη απόδειξη δεν υπάρχει…
Δεν σας ζαλίζω άλλο… τα υπόλοιπα στο βίντεο…

Για όποιον θέλει να τα τσεκάρει και να κάνει δικό του ένα από τα δυο μου “παιχνίδια”… ας δει πιο κάτω..

HOTO Straight Handle 1500mAh Electric Screwdriver Portable 3 Speed TorqueRechargeable Integrated Screw Driver W/ 12Pcs 50mm S2 Screw Bits σε τιμή;;; 31,52€ από το Banggood με κουπόνι BGfdf519. Προτιμήστε ασφαλή μέθοδο αποστολής Priority direct mail 100% χωρίς τελωνείο.
Link: http://bit.do/HOTO-Straight-Handle-1500mAh-Electric-Screwdriver

Και για τον πάνω από ένα χρόνο (και σκυλί) σύντροφο μου…
XIAOMI Mijia Cordless Rechargeable Screwdriver 3.6V 2000mAh Li-ion 5N.m Electric Screwdriver With 12Pcs S2 Screw Bits for Home DIY σε τιμή;;; 31,52€ από την Κινέζικη αποθήκη (CΝ) του Banggood σε Promo. Προτιμήστε ασφαλή μέθοδο αποστολής Priority direct mail 100% χωρίς τελωνείο.
Link: http://bit.ly/2T3C943

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο