31.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024

Το μέλλον του PlayStation αποκαλύπτεται σύντομα!

Το PlayStation προέβη σε μερικές πολύ σημαντικές ανακοινώσεις, αφήνοντας συγχρόνως να εννοηθεί ότι θα πραγματοποιήσει ένα μεγάλο event μέσα στον Μάιο για να αποκαλύψει τι επιφυλάσσει το μέλλον για τους κάτοχους του PS5 και τους παίκτες του ευρύτερου οικοσυστήματος.

Η ανακοίνωση έγινε από τον Hiroki Totoki, ο οποίος είχε αναλάβει προσωρινά ως επικεφαλής της Sony Interactive Entertainment μετά την αποχώρηση του Jim Ryan. Το υψηλόβαθμο στέλεχος έστειλε ένα μήνυμα προς τους υπαλλήλους του gaming τμήματος της Sony, λέγοντας:

Αργότερα αυτό το μήνα θα μάθετε περισσότερα για το μακροπρόθεσμο όραμα του ομίλου Sony και για τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζει η SIE σε αυτό το όραμα. Όπως ανέφερα προηγουμένως, το οικονομικό έτος 24 σηματοδοτεί την έναρξη της περιόδου του Μεσοπρόθεσμου Σχεδίου για τον Όμιλο Sony, κατά την οποία θα καθορίσουμε την πορεία για βιώσιμη ανάπτυξη.

Το μέλλον είναι απίστευτα λαμπρό για την SIE και αυτό οφείλεται σε όλους εσάς.

Η Sony σκοπεύει και επίσημα να ανοίξει τα χαρτιά της για το μέλλον του PlayStation μέσα στον Μάιο. Βέβαια, αυτό το μήνυμα, παρόλο που αναρτήθηκε δημόσια στην ιστοσελίδα επικοινωνιών της Sony, αφορά τους υπαλλήλους της. Δεν σημαίνει απαραίτητα δηλαδή πως θα δούμε κάποιο State of Play ή PlayStation Showcase μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αλλά αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο.

Φυσικά, θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη. Καθώς, λοιπόν, μπαίνουμε πλέον στην περίοδο του Summer Game Fest 2024.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο