15.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Το Microsoft Store των Windows 11 είναι πλέον διαθέσιμο για Windows 10 Insiders

Τα Windows 11 έρχονται με πολλές νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένου ενός επανασχεδιασμένου Microsoft Store. Όπως έχουμε δει νωρίτερα αυτόν τον μήνα, περιλαμβάνει μια ανανέωση της διεπαφής χρήστη και τη δυνατότητα υποστήριξης όλων των εφαρμογών, ανεξάρτητα από την τεχνολογία συσκευασίας τους. Ωστόσο, όπως γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό, η βιτρίνα έρχεται και στα Windows 10 και σήμερα, έχει γίνει το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο κύριος αρχιτέκτονας του Microsoft Store, Rudy Huyn, ανακοίνωσε ότι η βιτρίνα είναι πλέον διαθέσιμη για Windows 10 Insiders στο δαχτυλίδι Προεπισκόπηση έκδοσης:

Εξετάζοντας τις απαντήσεις στο νήμα, η ενημέρωση φαίνεται ότι παραδίδεται μέσω του κανονικού μηχανισμού ενημέρωσης του Microsoft Store. Αν και ο Huyn δεν έχει αποκαλύψει ακόμη ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, ανέφερε ότι η ομάδα ανάπτυξης θα «όταν βεβαιωθεί ότι η εφαρμογή δεν έχει σφάλματα, θα δημοσιευτεί σε όλους τους χρήστες των Windows 10 λίγο αργότερα».

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Το νέο Microsoft Store είναι ανοιχτό σε όλες τις εφαρμογές, ανεξάρτητα από το πλαίσιο ή την τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την ανάπτυξή τους. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι οι προγραμματιστές μπορούν να δημοσιεύουν εφαρμογές Win32, .NET, UWP, Xamarin, Electron, React Native, Java και Progressive Web απευθείας στη βιτρίνα και θα είναι υπεύθυνοι για τον μηχανισμό ενημέρωσης.

Τούτου λεχθέντος, η υποστήριξη εφαρμογών Android δεν είναι διαθέσιμη μέσω του Microsoft Store στα Windows 10. Η δυνατότητα αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται στο κανάλι Beta των Windows 11 και θα είναι αποκλειστικά σε αυτό το λειτουργικό σύστημα.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο