21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Το POCO F3 μπορεί να μην είναι η επιστροφή ενός πραγματικού smartphone Poco που περίμεναν οι θαυμαστές της μάρκας!

Την περασμένη εβδομάδα, προέκυψε ότι η Xiaomi έχει καταχωρήσει το Redmi K40 στη Σιγκαπούρη με το εμπορικό σήμα POCO, έχοντας το κυκλοφορήσει στην Κίνα με τον αριθμό μοντέλου M2012K11AC. Το επίθημα C υποδηλώνει ότι το μοντέλο θα πωλείται αποκλειστικά στην Κίνα, επομένως το M2012K11AG θα πρέπει να είναι η παγκόσμια έκδοση. Η Infocomm Media Development Authority (IMDA) αποκάλυψε ότι το M2012K11AG θα ήταν συσκευή POCO, αλλά στο FCC έχει πάει μια καλύτερη.

Ενώ το FCC αναφέρεται μόνο στη συσκευή POCO ως M2012K11AG, δύο αριθμοί IMEI που βρίσκονται σε μία αναφορά αποκαλύπτουν την πραγματική του ταυτότητα. Η αναζήτηση αυτών των IMEI αποκαλύπτει ότι το M2012K11AG είναι το POCO F3, όπως δείχνει το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης. Παραμένει ασαφές πότε η Xiaomi θα παρουσιάσει το POCO F3, αλλά γνωρίζουμε τι υλικό θα διαθέτει.

Συγκεκριμένα, το POCO F3 θα διαθέτει τον Qualcomm Snapdragon 870 SoC, τουλάχιστον 6 GB μνήμης RAM και τουλάχιστον 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον, η συσκευή θα έχει μπαταρία 4.520 mAh και θα αποσταλεί με MIUI 12. Το MIUI 12.5 θα φτάσει ως ενημέρωση over-the-air (OTA), αλλά αυτό πιθανότατα δεν θα είναι το νωρίτερά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Το POCO F3 θα έχει επίσης την οθόνη E4 AMOLED της Samsung, την οποία περιμένουμε από την Xiaomi. Το E4 έχει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz σε συνδυασμό με μέγιστη φωτεινότητα 1.300 nit, μεταξύ των άλλων πολλών εντυπωσιακών προδιαγραφών. Παρεμπιπτόντως, η Xiaomi αναμένεται να φέρει το Redmi K40 Pro στο παγκόσμιο κοινό ως POCO F3 Pro, αλλά η τύχη του Redmi K40 Pro Plus παραμένει άγνωστη.

Τελικά, αυτή η τελευταία διαρροή υπογραμμίζει ότι η μάρκα POCO δεν θα δημιουργήσει μια αρχική συσκευή όπως ήταν το Pocophone F1. Αντ ‘αυτού, συνεχίζει να είναι ένας τρόπος για τη Xiaomi να επανασυσκευάζει συσκευές που έχει ήδη κυκλοφορήσει, όπως με το POCO F2 Pro και το POCO X2 πέρυσι. Ως εκ τούτου, φαίνεται απίθανο ότι η Xiaomi θα κυκλοφορήσει ποτέ έναν πραγματικό διάδοχο του Pocophone F1, παρά τη διαρκή δημοτικότητα του smartphone 2018. Εν ολίγοις, το Poco F3 δεν θα επιστρέψει στις ρίζες του ομώνυμου.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο