25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Honor θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σύντομα

Έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που ακούσαμε φήμες για ένα πτυσσόμενο τηλέφωνο από την Honor, αλλά μια νέα διαρροή υποδηλώνει ότι ένα πτυσσόμενο με το όνομα Honor Magic X θα μπορούσε να ξεκινήσει άμεσα – και μπορεί ακόμη και να δει το φως της δημοσιότητας πριν από το τέλος του έτους.

Αυτή η τελευταία συμβουλή προέρχεται από τους θαυμαστές της Huawei στο κινεζικό δίκτυο κοινωνικών μέσων Weibo (μέσω του Notebookcheck) και προσφέρει την εντύπωση ότι το κινητό πρόκειται να κατασκευαστεί σε παρόμοιες γραμμές με το Huawei Mate X2.

Η Honor ξεκίνησε αρχικά ως spin-off μάρκα για τη Huawei, οπότε είναι λογικό ότι οι δύο εταιρείες εξακολουθούν να μοιράζονται ορισμένες τεχνικές πληροφορίες-και καθώς το Mate X2 είναι ένα πολύ αξιοπρεπές πτυσσόμενο τηλέφωνο, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι απίθανο να απογοητευτούν με αυτά τα νέα.

 

Έρχονται κι άλλα…

Οι μόνες άλλες συμβουλές που προσφέρει αυτή η πηγή είναι ότι το πτυσσόμενο είναι πιθανό να κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του έτους και ότι η Honor έχει μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτό. Αυτό το πιθανό παράθυρο έναρξης ταιριάζει με αυτό που ακούσαμε τον Φεβρουάριο.

Στο παρελθόν συζητήθηκε ένα ξεδιπλωμένο μέγεθος οθόνης περίπου 8 ιντσών, το οποίο ταιριάζει με το μέγεθος του Huawei Mate X2. Στο εσωτερικό, μπορεί να δούμε το τηλέφωνο να τροφοδοτείται από τον Snapdragon 888 ή τον Snapdragon 888 Plus.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Η Honor μπορεί να μην σταματήσει ούτε εκεί: οι φήμες λένε ότι αναπτύσσει επίσης ένα πτυσσόμενο στυλ clamshell για να αντιμετωπίσει το Motorola Razr και το Samsung Galaxy Z Flip 3, αν και μέχρι τώρα δεν έχουμε ακούσει πολλά γι’ αυτό.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο