27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Το Samsung Galaxy M12 φήμες το θέλουν με τετράγωνο οπίσθιο πίσω μέρος κάμερας και μια εγκοπή σταγόνας νερού για την μπροστινή κάμερα! Δείτε το…

Η Samsung φημολογείται τώρα ότι ετοιμάζει διάδοχο για το Galaxy M11. Φημολογείται ότι θα ρίξει στο κινητό αυτό μια τεράστια μπαταρία 7.000mAh, η οποία μπορεί να είναι τοποθετημένη σε ένα πλαστικό unibody με 4 πίσω κάμερες. Μια νέα συμβουλή από τον Steve Hemmerstoffer (επίσης γνωστό ως OnLeaks) μπορεί να δείξει πώς φαίνεται αυτός ο συνδυασμός στην πραγματική ζωή.

Τα renders που βλέπετε παραπάνω, είναι μία άποψη από τις νέες φήμες ότι αυτό θα είναι ο διάδοχος, το M12. Το νέο αυτό κινητό θα έχει οθόνη με εγκοπή σε σχήμα V. Αυτό και το πηγούνι στο αντίθετο άκρο της συσκευής φαίνεται να κόβονται στην οθόνη της λίγο, αν και οι πλευρικές στεφάνες της φαίνονται ελάχιστες συγκριτικά.

Αυτό το πλαίσιο έχει προβλεφθεί ότι έχει διαγώνιο 6,7 ίντσες, αν και ο OnLeaks ισχυρίζεται τώρα ότι μπορεί να είναι πιο μικρό και να είναι τελικά με 6,5 ίντσες. Η νέα απόδοση του “Galaxy M12” δείχνει επίσης το δίχρωμο πίσω φινίρισμα που γνωρίζουμε από την προηγούμενη διαρροή του. Αυτό το τηλέφωνο πιστεύεται επίσης ότι τροφοδοτείται από τον Exynos 9611 SoC και θα διαθέτει 4 GB μνήμης RAM.

Τέλος, μπορεί επίσης να διαθέτει μια θύρα USB τύπου C για φόρτιση, καθώς και μια υποδοχή ακουστικών, και να επαναπροσδιοριστεί ως Galaxy F12 σε ορισμένες αγορές.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο