27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Η Qualcomm και η Huawei ενδέχεται να λάβουν περισσότερες άδειες συνεργασίας μεταξύ τους στο μέλλον!

Η Qualcomm μπορεί να έχει λάβει άδεια να διαπραγματευτεί ξανά με την Huawei, αλλά η chipmaker δεν μπορεί να πουλήσει το πλήρες χαρτοφυλάκιό της στην κινεζική εταιρεία. Σύμφωνα με το Reuters, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει χορηγήσει στην Qualcomm άδεια να προμηθεύσει την Huawei με SoC που περιέχουν μόντεμ 4G, οπότε οι οπαδοί του Snapdragon 865 Plus παραμένουν εκτός πίνακα.

Ως έχει, η Qualcomm θα μπορούσε να παρέχει στη Huawei SoC όπως τα Snapdragon 662 και Snapdragon 732G, μαζί με παλαιότερα chipset όπως τα Snapdragon 855 και Snapdragon 855 Plus. Πιθανώς, η άδεια να επεκταθεί στα Snapdragon Wear 4100, Snapdragon Wear 4100+ και Snapdragon 8cx Gen 2, αν και το Reuters δεν είναι σαφές σχετικά με αυτό.

Ωστόσο, ο ιστότοπος υπαινίσσεται επίσης ότι αυτή η άδεια θα μπορούσε να είναι η πρώτη από τις περισσότερες για Qualcomm και Huawei. Ως εκ τούτου, η κυβέρνηση των ΗΠΑ μπορεί να χορηγήσει στην Qualcomm άλλη άδεια για την προμήθεια chipset με Huawei που περιέχουν μόντεμ 5G. Το Υπουργείο Εμπορίου αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα, αλλά εκκρεμούν για την Qualcomm και άλλες αιτήσεις αδειών, σύμφωνα με εκπρόσωπο της ετιαρείας. Επομένως, δεν θα αποκλείσουμε τη χορήγηση ανάκλησης από την Huawei για χρήση των πιο πρόσφατων SoC της Qualcomm.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο