25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

To Threads προσθέτει καρτέλα Follows, μεταφράσεις και άλλα χαρακτηριστικά

Το Threads, ο νέος ανταγωνιστής του Twitter από τη Meta, κυκλοφόρησε σήμερα μια νέα ενημέρωση που περιλαμβάνει μια καρτέλα Follows, ένα κουμπί μετάφρασης και κάποιες άλλες μικρές βελτιώσεις.
Ο προγραμματιστής του Threads, Cameron Roth, αποκάλυψε τα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στην εφαρμογή σε μια πρόσφατη δημοσίευση. Το μεγαλύτερο από αυτά είναι μια καρτέλα Follows, η οποία βρίσκεται στο activity feed και όχι στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας. Δεν πρόκειται δηλαδή για μια ροή που σας επιτρέπει να βλέπετε δημοσιεύσεις μόνο από άτομα που ακολουθείτε. Αντ’ αυτού, αυτή η νέα καρτέλα σας επιτρέπει να βλέπετε ποιος σας ακολούθησε στο Threads.
Από την κυκλοφορία του, μία από τις μεγαλύτερες κριτικές του Threads είναι ότι η εφαρμογή περιλαμβάνει μόνο ένα feed στην αρχική σελίδα και σας δείχνει δημοσιεύσεις από άτομα που είτε ακολουθείτε, είτε όχι. Ο επικεφαλής του Instagram Adam Moresi δήλωσε ότι η υλοποίηση ενός feed για να παρακολουθείτε μόνο δημοσιεύσεις από άτομα που ακολουθείτε είναι στα πλάνα της εταιρείας για υλοποίηση σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Το Threads προσθέτει επίσης μεταφράσεις
Η νέα ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης μεταφράσεις των δημοσιεύσεων. Στην εικόνα που παραχώρησε η Roth, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, το κουμπί μετάφρασης θα βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία μιας δημοσίευσης στο Threads. Ο Ροθ σημειώνει σε ξεχωριστή ανάρτηση ότι το κουμπί μετάφρασης χρησιμοποιεί τις ίδιες μεταφράσεις με τεχνητή νοημοσύνη με το Instagram.
Η Meta κυκλοφόρησε το Threads νωρίτερα αυτό το μήνα και η δημοτικότητά του αυξήθηκε ραγδαία, με την εφαρμογή να ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια sing-ups σε μόλις πέντε ημέρες. Η νέα εφαρμογή βρέθηκε αμέσως στο επίκεντρο των συζητήσεων στο διαδίκτυο και τράβηξε ακόμη και την προσοχή του ιδιοκτήτη του Twitter Elon Musk, ο οποίος κατηγόρησε τη Meta για “εξαπάτηση” και απείλησε να ασκήσει νομική δράση.
Το Threads κυκλοφορεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία και 100 άλλες χώρες, αλλά δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένου της Ελλάδας, λόγω του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο