25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Το Xiaomi Band 7 έχει ήδη τεράστια επιτυχία καθώς η Xiaomi επιβεβαιώνει ότι οι πωλήσεις έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο

Η Xiaomi κυκλοφόρησε τον τελευταίο της fitness tracker, το Xiaomi Band 7, στην Κίνα πριν από εβδομάδες. Φαίνεται ότι το Band 7 ήταν μια τεράστια επιτυχία εμπορικά, με την εταιρεία να ανακοινώνει τώρα ένα εντυπωσιακό επίτευγμα πωλήσεων.

Στην επίσημη σελίδα της στο Weibo χθες, η Xiaomi ανακοίνωσε ότι είχε πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο μονάδες του Xiaomi Band 7 από τότε που κυκλοφόρησε η έξυπνη μπάντα. Το fitness tracker έκανε το ντεμπούτο του στην Κίνα στις 24 Μαΐου, πράγμα που σημαίνει ότι πέτυχε αυτό το ορόσημο σε λιγότερο από ένα μήνα. Πέρυσι, το Mi Band 6 πέτυχε το ίδιο ορόσημο σε παρόμοιο χρονικό πλαίσιο.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Το Xiaomi Band 7 ξεκινά από το ισοδύναμο των 36 $ ΗΠΑ για την παραλλαγή που δεν είναι NFC, υποδεικνύοντας ότι η Xiaomi έχει κερδίσει πάνω από 36 εκατομμύρια δολάρια από τις πωλήσεις του δημοφιλούς tracker γυμναστικής μέχρι στιγμής, στην Κίνα. Εκτός Κίνας, εδώ Ελλάδα ξεκινάει από τα 55€ περίπου, ενώ η καλύτερη τιμή για τώρα είναι στο Hekka, απ’ όπου πήρα εγώ τα Mi Band που σας έχω παρουσιάσει, στα 47€ περίπου με το κουπόνι HEKKA29-10. Αυτός ο αριθμός πιθανότατα θα εκτοξευθεί στα ύψη τους επόμενους μήνες, καθώς το Xiaomi Band 7 θα κυκλοφορήσει σύντομα παγκοσμίως, αν και σας έχω ήδη δείξει την παγκόσμια έκδοση, πριν αυτή βγει.

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, η τιμή του Band 7 θα μπορούσε να είναι περίπου 50 € (53 $) στην παγκόσμια αγορά. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι σας έχω δείξει, ότι ελληνικά δείχνουν και οι δύο εκδόσεις και η διεθνή και η κινέζικη, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεστε τι θα πάρετε!

Μην ξεχάσετε να κάνετε Like στα βίντεο, να τα κοινοποιήσετε, αλλά και να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας με δώρο ένα Mi Band 7!

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο