27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Το Zoom για Android μπορεί πλέον να μεταδίδει livestream στο YouTube, αλλά μόνο αφού το ενεργοποιήσετε!

Λόγω της πανδημίας COVID-19, το Zoom έχει γίνει ένα εξαιρετικά δημοφιλές εργαλείο για επιχειρήσεις και ανθρώπους. Στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής Android, το Zoom επέτρεψε στους χρήστες να κάνουν livestream (ζωντανή ροή) στο YouTube, αλλά χρειάζονται μερικές ρυθμίσεις για να λειτουργήσει.

Το Zoom για Android έκδοση 5.4.0.434 κυκλοφορεί τώρα μέσω του Google Play Store με μερικές τροποποιημένες λειτουργίες. Ο φακός λειτουργεί τώρα κατά τη χρήση της εφαρμογής. Η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο – μια αλλαγή που κυκλοφορεί σε όλες τις πλατφόρμες – υποστηρίζεται τώρα. Το πλήρες changelog είναι διαθέσιμο παρακάτω.

Εκτός κρυπτογράφησης, μία από τις μεγαλύτερες νέες δυνατότητες σε αυτήν την ενημέρωση είναι η υποστήριξη για ζωντανή ροή στο YouTube σε συσκευές Android. Η ζωντανή ροή ακόμη και από το YouTube υποστηρίζεται στο Zoom εδώ και αρκετό καιρό, αλλά μπορεί να είναι λίγο περίπλοκη από άλλες συσκευές. Σε Android, αυτή η λειτουργία είναι πλέον διαθέσιμη στη σύσκεψη στο μενού overflow. Ένα απλό πάτημα θα ξεκινήσει μια διαδικτυακή πύλη που θα παροτρύνει τους χρήστες να ξεκινήσουν μια ζωντανή ροή YouTube στον λογαριασμό τους. Είναι αρκετά γρήγορο και εύκολο!

Που είναι η παγίδα!? Πρώτα απ ‘όλα, ο λογαριασμός σας στο YouTube ή το κανάλι επωνυμίας σας πρέπει να είναι κατάλληλος για να μπορείτε να κάνετε livestreaming στο YouTube. Διαφορετικά, θα αποκλειστείτε σε αυτήν τη σελίδα.

Πέρα από αυτό, θα πρέπει επίσης να ενεργοποιήσετε τη ζωντανή ροή του YouTube στο λογαριασμό σας στο Zoom για να λειτουργήσει στην εφαρμογή Android. Πριν από αυτό, η επιλογή απλά δεν θα εμφανιστεί. Από τον ιστότοπο Zoom, θα πρέπει να επισκεφθείτε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, να μεταβείτε στην επιλογή “Σε συνάντηση (για προχωρημένους)” και να κάνετε εναλλαγή στην επιλογή “Να επιτρέπονται οι συναντήσεις ζωντανής ροής”. Σε αυτό το σημείο, η επιλογή θα εμφανιστεί στην εφαρμογή Android.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://9to5google.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο