27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Whatsapp – Βρέθηκε σοβαρή ευπάθεια! Αναβαθμίστε άμεσα!

Ευπάθεια στον WhatsApp messenger, επιτρέπει την εκμετάλλευση της μέσω απλής κλήσης στο κινητό στόχο, επηρεάζοντας τις Android και iOS εκδόσεις της εφαρμογής.

Το spyware Pegasus -δημιουργία της Ισραηλινής NSO, που πουλάει ανάλογο λογισμικό σε κυβερνήσεις και λοιπούς οργανισμούς- εγκαθίσταται στην συσκευή χωρίς να αφήνει ίχνη και έχει την δυνατότητα να ανοίγει την κάμερα, το μικρόφωνο, να συλλέγει δεδομένα τοποθεσίας και να διαβάζει τα email και άλλα μηνύματα του θύματος.

Το WhatsApp επιβεβαίωσε το πρόβλημα ασφαλείας και καλεί τους πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια χρήστες του να αναβαθμίσουν στην νέα έκδοση που το κλείνει.

Προσφορά! – Αποκτήστε το τελευταίο μοντέλο του VORKE Z7 TV Box με Android 9.0, 4GB RAM, 32/64GB ROM από 35€ με το κουπόνι μας από το Geekbuying μέχρι τις 17 Μαΐου!

[su_quote]“WhatsApp encourages people to upgrade to the latest version of our app, as well as keep their mobile operating system up to date, to protect against potential targeted exploits designed to compromise information stored on mobile devices,” said WhatsApp in a statement.[/su_quote]

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο