25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Windows 10 – Η τελευταία ενημέρωση KB4524147, δημιουργεί κρασαρίσματα σε Boot και όταν προσπαθείς να τυπώσεις!

Τα σημερινά νέα έχουν καταντήσει πια καθημερινότητα δυστυχώς με τις ενημερώσεις των Windows 10. Έτσι, για να είμαι ειλικρινής, δεν θυμάμαι να έχει έρθει ενημέρωση και να μην σας έχω γράψει ότι η ενημέρωση αυτή δημιουργεί άλλα προβλήματα που θα πρέπει να διορθωθούν με νέα ενημέρωση!

Έτσι, για άλλη μία φορά, μετά την εγκατάσταση της αθροιστικής ενημερωμένης έκδοσης KB4524147, πάρα πολλοί χρήστες των windows 10, άρχισαν ν΄αναφέρουν ζητήματα με την εκκίνηση, την εκτύπωση αλλά και με το μενού “Έναρξη”, που απομακρύνεται (!!!) μόλις απεγκατασταθεί η ενημερωμένη έκδοση. Η Microsoft δεν έχει αναγνωρίσει κανένα από αυτά τα ζητήματα μέχρι στιγμής, αλλά ο αριθμός των αναφορών υποδεικνύει ότι συμβαίνει κάτι και με αυτήν την ενημέρωση.

Υπόψιν βέβαια, αυτό δεν είναι γενικός κανόνας, αλλά λίγο ρώσικη ρουλέτα. Έτσι πράγματι υπάρχουν χρήστες που με το που έβαλαν την ενημέρωση KB4524147, είδαν κάποιο από τα προβλήματα που σας είπα πιο πάνω, υπάρχουν όμως και άλλοι, σαν εμένα ευτυχώς, που δεν είχαν πρόβλημα.

Η πραγματικότητα είναι ότι αυτή η ενημερωμένη έκδοση είναι ένα χάος σύγχυσης, με την περιγραφή των διορθώσεων να έχουν διατυπωθεί ανεπαρκώς και κανείς δεν έχει ιδέα εάν πρόκειται για αθροιστική ενημερωμένη έκδοση με μια ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας ή κυρίως μια ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας με διορθώσεις που δεν αφορούν την ασφάλεια.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο