21.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024

Xiaomi 10 – Όλο και περισσότεροι κάτοχοι κινητών Mi 6, το αγοράζουν!

Το Xiaomi Mi 6 κυκλοφόρησε το 2017. Μετά το Mi 3, ήταν το επόμενο μοντέλο της Xiaomi που είχε μεγάλη επιτυχία στις πωλήσεις και οι κάτοχοί του το κράτησαν μέχρι τώρα, μιας και το κινητό διαθέτει ισορροπημένη ισχύ. Αργότερα, τα Xiaomi Mi 8 και Xiaomi Mi 9 συνδέθηκαν για δύο γενιές. Αυτή η ομάδα χρηστών παρέμεινε ακίνητη και επέμεινε να μην αλλάξει το τηλέφωνο. Τώρα, το Xiaomi Mi 10 έχει τελικά κάνει τους ιδιοκτήτες των σταθερών αυτών εκδόσεων, ενθουσιασμένους.

Ορισμένοι χρήστες Xiaomi 6 έστειλαν στο Weibo διάφορα μηνύματα, μετά την αναβάθμιση τους σε Xiaomi 10 Pro: “Το πρώτο Weibo του Xiaomi 10pro θα στείλει ένα Xiaomi 10pro από το κιβώτιο”!

Σε απάντηση, Lei Jun retweeted: “Xiaomi Mi 10 Pro έχει κερδίσει με επιτυχία μία κλειστή ομάδα πιστών χρηστών !”

Μετά την πώληση του Xiaomi 10, ο Xu Jieyun, γενικός διευθυντής του τμήματος δημοσίων σχέσεων του Ομίλου Xiaomi, δήλωσε ότι τουλάχιστον το 40% των χρηστών που συμμετείχαν στην πρώτη πώληση του Xiaomi 10 προέρχονταν από άλλες μάρκες και από το υπόλοιπο 60%, οι πρώην κάτοχοι Xiaomi 6 είναι στην πρώτη θέση.

Ο Wang Teng, Διευθυντής Προϊόντων της Xiaomi, δήλωσε επίσης: «Έχεις δει ακριβώς την πηγή της πρώτης παρτίδας χρηστών του Xiaomi 10, ο Xiaomi Mi 6 κατέλαβε την πρώτη θέση!

Πολλοί πάντως πιστεύουν ότι το Xiaomi 10 θα καταφέρει να τεθεί ορόσημο και να δημιουργήσει μία δικιά του γενιά χρηστών Xiaomi. Εσείς τι πιστεύετε, θα τα καταφέρει άραγε!? Εάν πάντως θέλετε να το αποκτήσετε, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να το βρείτε σε προπαραγγελία στο Banggood, με ασφάλεια τελωνείου από τα 694€!

 

[signoff]

 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο