24.7 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Xiaomi Hey+ 1S – Παρουσιάστηκε με 18 ημέρες ζωής για την μπαταρία του

Δεν ξέρω εάν θυμάστε πέρυσι τον Αύγουστο που μας είχε παρουσιάσει ένα νέο σαν Mi Band, το Hey+. Όλοι τότε νομίζαμε ότι είναι το νέο Mi Band 3, αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν κάτι το διαφορετικό, από άλλη συνεργαζόμενη εταιρεία με την Xiaomi και όχι την Amazfit που βγάζει τα Mi Band. Μάλιστα ήθελε και άλλη εφαρμογή, όχι το Mi Fit και χρειαζόταν να έχεις και κινέζικο νούμερο για να δουλέψεις την εφαρμογή. Το Hey+ ερχόταν με μεγαλύτερη μπαταρία από αυτή του Mi Band και καλύτερο NFC. Ε, σήμερα το πρωί παρουσιάστηκε από την εταιρεία η επόμενη έκδοση του Hey+, το Hey+ 1S.

Πριν από λίγο λοιπόν η Xiaomi παρουσίασε το επόμενο μοντέλο της σειράς, το Hey+ 1S NFC έκδοση. To wearable είναι έτοιμο προς πώληση απ’ ότι βλέπω ακόμα και στο Aliexpress.

Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά Hey+, η οθόνη του 1S αλλάζει από ελλειπτική σε στρογγυλεμένη ορθογώνια, με 0,95 ιντσών AMOLED έγχρωμη οθόνη, το μαύρο είναι πιο καθαρό, υποστηρίζει πραγματικό χρώμα 24-bit και η πυκνότητα των pixel είναι μέχρι 282ppi . Η επιφάνεια της οθόνης καλύπτεται με ένα στρώμα γυαλιού Corning Gorilla Glass, το οποίο είναι επίσης ανθεκτικό στη φθορά και ανθεκτικό στις γρατζουνιές και στηρίζει 50 μέτρα αδιάβροχο.

Το ενσωματωμένο τσιπ πολλαπλών λειτουργιών NFC υποστηρίζει τη λειτουργία της κάρτας κίνησης και μπορεί να ανοίξει γρήγορα κάρτες, να επαναφορτίσει και να καταγράψει ερωτήματα κατανάλωσης μέσω της εφαρμογής, ενώ υποστηρίζει κάρτες σε 248 πόλεις της Κίνας. Για εκτός Κίνας όπως ξέρετε το NFC της Xiaomi δεν λειτουργεί.

Φυσικά, είναι διαθέσιμες όλες οι βασικές λειτουργίες όπως η εγγραφή της άσκησης, η παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, η παρακολούθηση του ύπνου, η ειδοποίηση κλήσεων, η υπενθύμιση και η ειδοποίηση μηνυμάτων. Ταυτόχρονα, υποστηρίζει επίσης offline Alipay. Έχει δυνατότητα ν’ αλλάξετε τα dials όπως στο Mi Band 4.

Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 120mAh, με τον αυτόνομο heyOS, που υποστηρίζει 18 ημέρες αναμονής.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο