20 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Xiaomi Mi Band 6, Mi 11 Pro και Mi 11 Ultra ανακοινώνονται επίσημα στις…..δείτε μέσα έχουμε το πόστερ!

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερες διαρροές έχουμε για τα Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra και προχθές σας δείξαμε και την πρώτη πραγματική φωτογραφία του Xiaomi Mi Band 6. Όλα αυτά δείχνουν ότι δεν είμαστε πολύ μακρυά από την ημερομηνία επίσημης παρουσίασης τους. Αλλά το πότε θα είναι δεν έχουμε μάθει….μέχρι πριν από λίγο!

Πράγματι, σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της xiaomi στο twitter, είδαμε ένα poster που λέει πολλά! Το Xiaomi Mega Launch έρχεται στις 29 Μαρτίου και σύμφωνα με την εταιρεία «αυτό είναι ένα λανσάρισμα που πραγματικά δεν πρέπει να χάσετε». Φυσικά, η Xiaomi δεν ντρέπεται να χρησιμοποιήσει υπερβολή για οποιαδήποτε κυκλοφορία προϊόντος και υπάρχουν αρκετές συσκευές που θα μπορούσαν να προβληθούν στον κόσμο την ημερομηνία αυτή. Ενώ το Mi Band 6 φαίνεται σαν μια λογική εικασία για να είναι ένα από τα αστέρια της παράστασης, άλλοι διεκδικητές έχουν συμπεριλάβει τα Mi 11 Pro και Mi 11 Ultra smartphone, το Mi 11 Lite τηλέφωνο, ακόμη και το φορητό υπολογιστή Mi Notebook Pro.

Φαίνεται μάλλον απίθανο να είναι ο προαναφερθείς φορητός υπολογιστής, καθώς η Xiaomi αναφέρει αυτή τη συσκευή στον ιστότοπο της κινεζικής γλώσσας Weibo, ενώ αυτό το επερχόμενο Mega Launch έχει προωθηθεί στον παγκόσμιο λογαριασμό Twitter της αγγλικής γλώσσας της εταιρείας. Έτσι, το Mi Notebook Pro είναι πιθανότατα μια κυκλοφορία μόνο για την Κίνα προς το παρόν. Το Mi 11 Lite έχει ήδη καταχωριστεί σε ορισμένους ιστότοπους λιανικής και τόσο τα Mi 11 Pro όσο και το Mi 11 Ultra έχουν πειραματιστεί εδώ και αρκετό καιρό, οπότε ένα τρίο με smartphone Mi 11 που θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα θα αποτελούσε σίγουρα ένα Mega Launch.

Υπάρχει επίσης το Xiaomi Mi Band 6, το οποίο από την εμφάνιση των πραγμάτων είναι πιθανό να λάβει μια κυκλοφορία νωρίτερα του ημερολογιακού μήνα από το Mi Smart Band 5 του 2020 (που κυκλοφόρησε διεθνώς τον Ιούλιο). Το πρόγραμμα παρακολούθησης φυσικής κατάστασης έχει ήδη εμφανιστεί με ζωντανή εικόνα ως μέρος εγγράφων που σχετίζονται με την ΕΕ, οπότε υπάρχει πιθανότητα να είναι το Mi Band 6 / Mi Smart Band 6 που θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου. Ίσως η Xiaomi να εκπλήξει τα εκατομμύρια των θαυμαστές παγκοσμίως απελευθερώνοντας τις αναμενόμενες νέες παραλλαγές smartphone Mi 11 και την τελευταία έξυπνη μπάντα της όλες την ίδια μέρα. Όσο για ένα στοίχημα outsider – μην δώσετε πάρα πολλές ελπίδες για να δείτε ένα Xiaomi Mi Pad 5 ακόμα, αλλά θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιες εκπλήξεις στο κατάστημα.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο