25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Xiaomi Mix Flip: Στη λίστα NCC πριν από την κυκλοφορία

Η Xiaomi αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της αναδιπλούμενο flip-style αργότερα αυτό το μήνα στην Κίνα και τώρα έχουμε την πρώτη μας live ματιά στη συσκευή – το Xiaomi Mix Flip.

Το πρώτο σύνολο πραγματικών εικόνων για το Mix Flip είναι εδώ χάρη σε μια νέα λίστα στη βάση δεδομένων NCC και μας δείχνει τη συσκευή λεπτομερώς, μαζί με ορισμένες βασικές πληροφορίες για την μπαταρία και τις προδιαγραφές φόρτισης.

Xiaomi Mix Flip, Xiaomi Mix Flip: Στη λίστα NCC πριν από την κυκλοφορία

Xiaomi Mix Flip, Xiaomi Mix Flip: Στη λίστα NCC πριν από την κυκλοφορία

Xiaomi Mix Flip, Xiaomi Mix Flip: Στη λίστα NCC πριν από την κυκλοφορία

Το Mix Flip είναι πιστοποιημένο με τον αριθμό μοντέλου 2405CPX3DG και διαθέτει μια κάθετα ευθυγραμμισμένo σύστημα διπλής κάμερας στην εξωτερική οθόνη.

Η νέα λίστα αναφέρει επίσης την μπαταρία του Mix Flip που αποτελείται από δύο κυψέλες. Υπάρχει μια κυψέλη 1.145 mAh και μια κυψέλη 3.595 mAh, που συνδυάζονται με συνολική χωρητικότητα μπαταρίας 4.740 mAh. Η τελευταία εικόνα στην πιστοποίηση δείχνει επίσης ότι το Mix Flip θα αποσταλεί με έναν προσαρμογέα φόρτισης 67 W (MDY-15-EV).

Προηγούμενες διαρροές δείχνουν ότι θα διαθέτει chipset Snapdragon 8 Gen 3 μαζί με κύρια κάμερα 50 MP με μέγεθος αισθητήρα 1/1,55″ και OIS και τηλεφακό 60 MP 2x.

Το Xiaomi Mix Flip αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην Κίνα αργότερα αυτόν τον μήνα και σε αντίθεση με τα υπόλοιπα αναδιπλούμενα Xiaomi, οι φήμες αναφέρουν μια διεθνή κυκλοφορία αυτή τη φορά.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο