21.6 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024

Xiaomi Note 10/Note 10 Pro – Πήραν διεθνή πιστοποίηση και ακούγεται ότι θα τα δούμε μέχρι το τέλος του χρόνου! Τι μάθαμε…

Σας το έχω ήδη γράψει από το πρωί στη σελίδα του site στο Facebook, οπότε μία πρώτη ενημέρωση την έχετε. Φυσικά μετά έψαξα στα άδυτα της ανατολής και σας βρήκα περισσότερες πληροφορίες, αφού σίγουρα πολλούς σας ενδιαφέρει. Δείτε λοιπόν τι έμαθα από τις πηγές μου…

Όπως σας έγραψα το πρωί στη σελίδα στο Facebook, τα Xiaomi Note 10 και Xiaomi Note 10 Pro πήραν την πιστοποίηση NBTC της Ταϊλάνδης και την πιστοποίηση EU EEC, πράγμα που σημαίνει ότι οι δύο εκδόσεις του κινητού αναμένεται να εμφανιστούν πολύ σύντομα!

Το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, ο ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Xiaomi Group, Lei Jun, μοίρασε τη σειρά προϊόντων κινητής τηλεφωνίας της Xiaomi, στη σειρά που θα έχει πια η Xiaomi και αυτή που θα είναι της Redmi.

Η μάρκα Xiaomi περιλαμβάνει την ψηφιακή σειρά Xiaomi, τη σειρά MIX και τη σειρά CC, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει σχέδιο για την εμφάνιση νέο Mi Max και της σειράς Mi Note.

Εάν η Xiaomi δεν σκοπεύει να επανεκκινήσει τη σειρά Note όπως είχε αναφέρει ο Lei Jun, τότε τα Note 10 και Note 10 Pro, μπορούν να πάρουν κάποιο άλλο όνομα στις αγορές του εξωτερικού.

Οι πληροφορίες ελέγχου ταυτότητας δείχνουν ότι το μοντέλο Xiaomi Note 10 είναι το M1910F4G και το Note 10 Pro είναι το M1910F4S. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μοντέλο M1910F4E έχει ήδη πάρει πιστοποίηση 3C. Ο συνδυασμός των δύο θεωρείται ότι τα Note 10 και Note 10 Pro μπορεί να είναι διεθνή ονόματα της σειράς CC που έχουμε δει μόνο στην Κίνα.

Το CC9e που κυκλοφόρησε προηγουμένως, ονομάστηκε Xiaomi A3 στην ευρωπαϊκή αγορά. Πρόκειται για το νέο μηχάνημα Android One που ξεκίνησε από την Xiaomi, με προεγκατεστημένο μόνο Android και όχι MIUI.

Επομένως, η Xiaomi ενδέχεται να ενημερώσει τη σειρά CC στα τέλη του τρέχοντος έτους και είναι λιγότερο πιθανό να ξεκινήσει εκ νέου η σειρά Note.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο