25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Xiaomi – Πούλησε πάνω από 5.3 εκ. κινητά και wearables στην Ινδία τις 6 τελευταίες ημέρες!

Η Xiaomi είναι μία εταιρεία που όπως ξέρετε πουλάει παντού καλά. Για τις επιτυχίες που έχει στις πωλήσει στην Ινδία, στην 2η μεγαλύτερη αγορά παγκοσμίως, σας το έχουμε αναφέρει πολλές φορές. Η Ινδία είναι μία αγορά που ενδιαφέρει όλους τους κατασκευαστές, αφού είναι αναπτυσσόμενη αγορά, με πάρα πολλούς καταναλωτές έτοιμους ν’ αγοράσουν.

Τις ημέρες των γιορτών, οι δύο μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής πώλησης, το Flipkart και Amazon, ανακοίνωσαν ότι οι πωλήσεις ξεπέρασαν κάθε φαντασία και όνειρο, λέγοντας ότι έχουν σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ! Από τις εταιρείες κατασκευαστής που ξεχώρισε σε αυτές τις πωλήσεις, βάση και τις ανακοινώσεις των δύο εταιρειών, αποδείχθηκε ότι είναι η Xiaomi. Ο κινεζικός τεχνολογικός γίγαντας ισχυρίστηκε ότι ήταν ο μεγαλύτερος πωλητής τις τελευταίες 6 ημέρες και στις δύο πλατφόρμες. Βάση την έκθεση της εταιρείας, για το χρονικό διάστημα αυτό πούλησε πάνω από 5,3 εκατομμύρια smartphones & wearables στη χώρα. Αν θέλουμε να δούμε τι σημαίνει αυτό, μεταφράζεται σε 525 συσκευές ανά λεπτό!

Στην Ινδία, οι εορταστικές πωλήσεις για την Flipkart & Amazon ξεκίνησαν από τις 29 Σεπτεμβρίου και κράτησαν έως και τις 4 Οκτωβρίου. Και οι δύο έμποροι λιανικής πώλησης σε απευθείας σύνδεση προσέφεραν μαζικές εκπτώσεις σε πολλές δημοφιλείς και ορισμένες νέες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των smartphones, wearables, τηλεοράσεις, οικιακές συσκευές και άλλα gadgets.

Η Xiaomi είπε ότι υπήρξε μια μέρα που πώλησε 1,5 εκατομμύρια συσκευές σε μια μέρα. Η εταιρεία είχε επίσης 3,8 εκατομμύρια πωλήσεις smartphone τις τελευταίες ημέρες. Η νεοϊδρυθείσα εταιρεία Mi TV λαμβάνει ένα θερμό καλωσόρισμα από τους Ινδούς πελάτες που αγόρασαν 2,50,000 τηλεοράσεις την ίδια περίοδο.

[su_quote]Excited to share the biggest news that we’ve sold 5.3mn+ #Xiaomi devices in last 7 days.

That makes a whopping 525 devices sold every minute since the start of @amazonIN @Flipkart #DiwaliWithMi sale. Ur love for #Xiao️mi has been phenomenal as always.

Thank you, Mi fans! ❤️ pic.twitter.com/wXVZ95VM2H

— Mi India for #MiFans (@XiaomiIndia) October 5, 2019[/su_quote]

Αναφορικά με τα Mi Band 3 & Band 4, η εταιρεία είχε άλλη μία μεγάλη επιτυχία. Στις πωλήσεις, η τιμή του Mi Band 3 μειώθηκε, κάτι που την βοήθησαν να φτάσει σ’ ένα άλλο ορόσημο. Το Mi Band 4, από την άλλη πλευρά, έχει ήδη χτυπήσει χωρίς καμία τιμή έκπτωση ή άλλα cash-back προσφορές. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, έκλεισε η πώληση μέσα σε λίγα λεπτά στο Amazon, Mi.com & Mi Stores, λόγο ότι δεν υπήρχε άλλο στοκ. Ακόμη και στις εορταστικές πωλήσεις του Amazon, που ξεκίνησε στις 29 Σεπτεμβρίου και αργότερα στις 5 Οκτωβρίου σήμερα, υπήρχαν πολλοί χρήστες που δεν το πήραν.

Η Xiaomi δεν έχει κυκλοφορήσει κανένα στοιχείο για τα Mi Band 3 & 4, αλλά σύμφωνα με τις πωλήσεις μπορεί να έχει πουλήσει πάνω από εκατομμύρια στην Ινδία. Για τα ακριβή δεδομένα, πρέπει να περιμένουμε μέχρι η Xiaomi να ανακοινώσει επίσημους αριθμούς.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο