28.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi Redmi Turbo 3: Σάρωσε την μεσαία κατηγορία με επικές επιδόσεις

Η Xiaomi ανακοίνωσε εχθές την νέα σειρά Redmi Turbo, με το Turbo 3 να είναι η πρώτη συσκευή. Δεν μας αποκάλυψέ πολλά όμως για την ίδια στην συσκευή, που έχει στόχο να φέρει επιδόσεις ναυαρχίδας σε τιμή μεσαίας κατηγορίας. Η σειρά θα αντικαταστήσει τα Redmi T τηλέγωνα, όπως το Redmi 11T.

Τώρα το Redmi Turbo 3 πέτασε από το Geekbench μας μας έδωσε πολύ δυνατά αποτελέσματα, εφάμιλλά μιας ναυαρχίδας του Android. Η συσκευή εμφανίστηκε με κωδικό μοντέλου το 24069RA21C και τα αποτελέσματα είναι τρομερά δυνατά. Μάλιστα η συσκευή πήρε την πιστοποίηση του 3C, που αποκάλυψε πως θα φορτίζει στα 90W.

Σύμφωνα με την βάση του Geekbench η συσκευή έρχεται με τον Snapdragon 8s Gen 3 και 16GB RAM, ενώ τρέχει Android 14. Η κωδική ονομασία της συσκευής είναι Peridot, που ήταν αυτή που περιμέναμε για το Redmi Note 13 Turbo (ή Poco F6 για την παγκόσμια αγορά), αλλά τελικά ονομάστηκε Redmi Turbo 3.

Redmi Turbo 3

Η συσκευή έχει επιβεβαιωθεί πως θα ανακοινωθεί κανονικά μέσα στον μήνα. Σύμφωνα με την εταιρία η συσκευή θα ανήκει στην μεσαία κατηγορία, τουλάχιστον τιμολογιακά, αφού οι επιδόσεις της είναι αυτές που συναντάμε σε πολύ ακριβότερες συσκευές.

Η συσκευή κατάφερε να σκοράρει πολύ δυνατά αποτελέσματα, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, ξεπερνώντας ακόμα και πολύ ακριβότερες συσκευές.

Redmi Turbo 3 επιδόσεις Geekbench

Αν η συσκευή έρθει κοντά στα €500 όπως υπολογίζεται, τότε δε θα έχει ανταγωνισμό. Βέβαια ενδέχεται να δούμε παραχωρήσεις σε κατασκευή και κάμερες, όμως σε αυτά τα χρήματα δε μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να μάθουμε περισσότερα, τόσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, όσο και για την τιμή του.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο