26.4 C
Athens
Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2024

Xiaomi TV – Έρχεται νέο μοντέλο στις 3 Μαρτίου!

Θα μου πείτε αφού προχθές η Xiaomi παρουσίασε στην Ινδία το τελευταίο της μοντέλο, την Mi Tv 4, μία πολύ εντυπωσιακή τηλεόραση σε ακόμα πιο φοβερή τιμή που εξαφάνισε στην κυριολεξία τον ανταγωνισμό. Τώρα μ’ ένα πόστερ που κυκλοφόρησε πριν λίγο στο Weibo, μας ανακοινώνει ότι αύριο να περιμένουμε κάτι νέο σχετικά με τις τηλεοράσεις!

Βάση και το πόστερ που κυκλοφόρησε, αύριο 3 Μαρτίου στις 10 η ώρα Κίνας (αυτό σημαίνει 4πμ Ώρα Ελλάδας), η Xiaomi θα παρουσιάσει την νέα τηλεόραση, χωρίς όμως να αποκαλύπτονται άλλες λεπτομέρειες.

Επί του παρόντος, από την επίσημη ιστοσελίδα της Xiaomi μπορείτε να βρείτε για πώληση την Mi TV 4, Mi TV 4Α και την Mi TV 4C, με την κάθε σειρά να έχει και διαφορετικές προδιαγραφές φυσικά.

Τι θα μπορούσε να είναι η αυριανή τηλεόραση? Πιστεύω κάποια παραλλαγή των μοντέλων που αναφέρω πιο πάνω, χωρίς βέβαια η εμφάνιση μία νέας τελείως σειράς να είναι και απίθανο.

Η νέα τηλεόραση θα είναι επίσης εξοπλισμένη με σύστημα τεχνητής νοημοσύνης PatchWall που υποστηρίζει τη φωνητική αλληλεπίδραση, κάτι που το έχουμε ήδη δει στο τελευταίο TB Box που έβγαλε πριν μερικές ημέρες η Xiaomi. Το νέο σύστημα μπορεί να σας βοηθήσει σε πολλές καταστάσεις που μπορεί να ψάχνετε μία ταινία και δεν θυμάστε τον τίτλο ή τον ηθοποιό, αξιοποιώντας ότι στοιχεία έχει ή μπορεί να βρει.

Διαβάστε επίσης: Πόσο γρήγορος είναι ο 845 σας? Δείτε το promotional βίντεο!

Όσον αφορά την τιμή, εάν έχουμε υπόψιν μας την τιμή που είχε στην Ινδία όταν ανακοινώθηκε η Mi Tv 4, σίγουρα θα έχει μία πολύ καλή και χαμηλή τιμή, που θα εκπλήξει ευχάριστα όλους!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο