25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

18 εκατ. χρήστες μετράει πια το Xbox Game Pass!

Με το Xbox Game Pass, την συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft, μπορεί να παίξει κάποιος περισσότερα από 100 παιχνίδια Xbox στην τιμή των 9,99$ ανά μήνα. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Xbox Game Pass έφτασε τους 15 εκατομμύρια συνδρομητές και σήμερα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι ο αριθμός αυτός έφτασε τα 18 εκατομμύρια.

18 εκατ. χρήστες μετράει πια το Xbox Game Pass!

Η Microsoft προωθεί την ανάπτυξη του Xbox Game Pass. Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, η Microsoft απέκτησε τη ZeniMax Media, τη μητρική εταιρεία της Agency B και απέκτησε γνωστά IP παιχνιδιών όπως του Fallout, του Doom και του The Elder Scrolls. Τον ίδιο μήνα, η συνδρομητική υπηρεσία EA Play ενσωματώθηκε στο Xbox Game Pass και το Xbox Game Pass Ultimate ξεκίνησε επίσης συχνά προσφορές συνδρομής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Satya Nadella (Satya Nadella) αποκάλυψε επίσης στη σημερινή κλήση κερδών ότι το Xbox Live έχει περισσότερους από 100 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες. Η Nadella είπε επίσης ότι η κυκλοφορία των Xbox Series X και S ήταν η πιο επιτυχημένη κυκλοφορία στην ιστορία της Microsoft και η «συσκευή με τις περισσότερες πωλήσεις ποτέ».

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο