21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi A1 Android 8.0 – Αναμείνατε στ’ ακουστικό σας…..

Το Mi A1 είναι ένα κινητό που προέκυψε από την συνεργασία μεταξύ της Google και της Milgram. Σκοπός ήταν να δημιουργηθεί ένα εγγενές τηλέφωνο Android που τρέχει στο Android One της Google, εξοπλισμένο με επεξεργαστή Snapdragon 625, οθόνη 5 ιντσών 1080P και διαμόρφωση αποθήκευσης 4 + 64GB. Βάση των όσων είχε υποσχεθεί από πριν η Google και η Xiaomi, το Mi A1 ήταν να πάρει την τελευταία έκδοση Android 8.0 πριν την λήξη του 2017. Δυστυχώς όμως δεν έγινε ακριβώς έτσι….

Η αλήθεια είναι ότι στις 31/12/2017 αργά εκείνη την ημέρα, οι κάτοχοι των κινητών Mi A1 είδαν μία ειδοποίηση από την εταιρεία ότι υπήρχε μία αναβάθμιση γι’ αυτούς, που δεν ήταν άλλη από την πολυπόθητη 8.0 Εκεί όμως άρχισαν τα προβλήματα….

Με το που πήραν την αναβάθμιση οι χρήστες, αμέσως κατακλύστηκε το διαδίκτυο με πάρα πολλά προβλήματα, ακόμα και σε βασικές λειτουργίες του κινητού. Έτσι κάμερες, διασυνδέσεις τηλεφωνικής κλήσης και διαχείρισης φόντου, καθώς και δακτυλικά αποτυπώματα με αποτυχίες από μπαταρίες, ήταν μερικά από τα πάρα πολλά προβλήματα που ανέφεραν πάρα πολλοί χρήστες!

Το πιο ενοχλητικό πρόβλημα που δημιουργούσε αυτή η έκδοση ήταν το λεγόμενο BUG του πληκτρολογίου. Ξαφνικά, εκεί που δούλευες με το πληκτρολόγιο, αυτό σταματά να ανταποκρίνεται ή καθυστερεί η ανταπόκριση, οπότε στην τελική η εμπειρίας είναι εξαιρετικά δυσάρεστη.

Δείτε επίσης: Xiaomi Notebook Pro i5 Edition – Ανακοινώθηκε με 81.5% οθόνη και τιμή 695€!

Προς το παρόν, η επίσημη ενημέρωση που υπάρχει σχετικά με το θέμα είναι ότι θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση της 8.0, το συντομότερο δυνατό, που θα λύνει όλα αυτά τα προβλήματα. Εν αναμονή λοιπόν προς το παρόν μέχρι να καταφέρει η Google να διορθώσει όλα αυτά τα προβλήματα! Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο