16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi Band 3 – Έρχεται! Μόλις πήρε πιστοποίηση BT!

Σας έχω φοβερά νέα που κυκλοφόρησαν πριν λίγο…έρχεται το Mi Band 3 και αυτό είναι επίσημο! Θα έλεγε ότι καιρός ήταν να εμφανιστεί ο διάδοχος του Mi Band 2, μία φοβερά επιτυχημένη wearable συσκευή που την είδαμε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2016. Έτσι μετά από 1.5 χρόνο και, βλέπουμε να εμφανίζεται ο διάδοχός του!

Σήμερα το πρωί και σύμφωνα με μία ανακάλυψη του GinzChina.it για την ακρίβεια, φάνηκε ότι το Xiaomi Mi Band 3 μόλις πέρασε από Bluetooth πιστοποίηση. Μάλιστα βάση της πιστοποίησης φαίνεται ότι το Mi Band 3 θα υποστηρίζει Bluetooth 4.2.

Δυστυχώς, το σχήμα του Mi Band 3, όπως και το τι πιθανές έξτρα λειτουργίες μπορεί να υποστηρίζει, δεν φαίνεται. Το σημερινό Mi Band 2 έχει οθόνη OLED, μπορεί να εμφανίσει χρόνο, καρδιακό ρυθμό, τον αριθμό των βημάτων, τις θερμίδες και άλλες πληροφορίες. Ειδικότερα εάν βάλετε την ειδική ελληνική εφαρμογή που σας δίνω, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες απ’ ότι έχετε μόνο με την εφαρμογή του playstore. Οπότε όσοι έχετε Mi Band 2, σας προτείνω να βάλετε την ελληνική έκδοση.

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Mi Max 3 – Έρχεται με Snapdragon 660, ασύρματη φόρτιση και αναγνώριση ίριδας!

Όσο για την πιθανή τιμή, αυτή την στιγμή το Mi Band 2 κάνει 149 γουάν, ενώ στα διάφορα μαγαζιά θα το βρείτε στα 15-25€ το πολύ, ανάλογα με το μαγαζί και εάν υπάρχει κάποιο κουπόνι. Σίγουρα η τιμή θα είναι υψηλότερη, αλλά δεν ξέρουμε πόσο ακόμα. Το ωραίο θα ήταν να μας το δείχνανε στην MWC 2018.Αυτό θα ήταν κάτι πολύ ευχάριστο!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο