15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αμφιβολίες για το AR/VR headset έχουν οι υπάλληλοι της Apple

Τον προηγούμενο μήνα ακούσαμε από τον αναλυτή Mark Gurman του Bloomberg ότι το AR/VR headset της Apple πιθανότατα θα παρουσιαστεί τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Προγραμματιστών (WWDC).

Σύμφωνα με τους New York Times, το κλίμα στο Κουπερτίνο δεν είναι τόσο χαρμόσυνο όσο θα περίμενε κανείς αφού υπάρχουν υπάλληλοι που ανησυχούν για την φημολογούμενη τιμή των 3.000 δολαρίων του “Reality Pro”, όπως λέγεται θα ονομάζεται το headset.

Υπάλληλοι της Apple έχουν αμφιβολίες για το AR/VR headset

Πέρα από την τιμή, υπάρχουν και κάποια ερωτηματικά σχετικά με το εάν η συσκευή θα είναι χρήσιμη. Αυτός ο σκεπτικισμός και οι αμφιβολίες είναι πρωτόγνωρα για το εργατικό δυναμικό της Apple, αφού συνήθως οι ομάδες που δουλεύουν ένα project είναι ενθουσιασμένες και περιμένουν ότι το προϊόν θα λάβει θερμής υποδοχής από το αγοραστικό κοινό.

Τρεις insiders που γνωρίζουν για το θέμα αναφέρουν ότι ορισμένοι εργαζόμενοι εγκατέλειψαν το project επειδή αμφιβάλουν για τις δυνατότητες της συσκευής. Μάλιστα, κάποιοι απολύθηκαν επειδή δεν σημειώθηκε μεγάλη πρόοδος στην ανάπτυξη ορισμένων χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του ψηφιακού φωνητικού βοηθού Siri της Apple από το headset.

To μεγάλο ερώτημα ανάμεσα στους εργαζομένους είναι εάν το Reality Pro είναι ένα προϊόν που δεν έχει ξεκάθαρο λόγο ύπαρξης. Είναι συσκευή για την αναπαραγωγή παιχνιδιών και την προβολή περιεχομένου; Ένας πρόδρομος ίσως των φημολογούμενων γυαλιών AR της Apple που θεωρούνται ευρέως ως αντικαταστάτες του iPhone έως το 2025.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο