17.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi 8 – Δείτε σε βίντεο πως θα δουλεύει ο σαρωτής αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη

Πιστεύω ξέρετε πια πολύ καλά ότι το αναμενόμενο Xiaomi Mi 7 ή 8 θα έχει δύο κύρια χαρακτηριστικά, την 3D σάρωση και τον σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Για την δεύτερη τεχνολογία την ξέρουμε ήδη από την Vivo που την πρωτοπαρουσίασε. Έτσι περιμένουμε να δούμε τι θα μας δείξει η Xiaomi. Μάλιστα κυκλοφόρησε και ένα βίντεο που δείχνει πως ακριβώς δουλεύει.

Η αλήθεια είναι ότι όταν πρωτοεμφανίστηκε αυτή η λειτουργία, πολλοί χρήστες δεν έμειναν ικανοποιημένοι με αποτέλεσμα να αναπολούν τον παλιό κλασσικό τρόπο που δούλευε ο σαρωτής αποτυπωμάτων. Βέβαια εδώ μιλάμε για την Xiaomi, που από προσωπική πείρα ξέρω ότι ό,τι κάνει, το κάνει καλά, οπότε θέλω να πιστεύω ότι δεν θα μας απογοητεύσει. Μένει να δούμε λοιπόν σε μερικές ημέρες που θα δούμε το νέο Mi 7 / 8  τι έχει κάνει.

https://youtu.be/f6f0cIJpHR4

Στο βίντεο που κατάφερα και σας βρήκα, βλέπουμε σίγουρα ένα Xiaomi κινητό. Φαίνεται πεντακάθαρα η MIUI, ενώ από τα εικονίδια καταλαβαίνει κανείς ότι δεν έχει μπει κάποιο θέμα για να μας μπερδέψει. Βέβαια πάντα αφήνουμε ένα 1% το βίντεο να είναι ψεύτικο, αφού δεν είναι προϊόν επίσημης παρουσίασης. Υπομονή λοιπόν μερικές ακόμα ημέρες και θα μάθουμε σίγουρα τι συμβαίνει με το κινητό.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/05/xiaomi-redmi-s2-1215-pano-oi-poliseis-toy/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Xiaomi Redmi S2 – 1215% πάνω οι πωλήσεις του![/su_button]

[/su_table]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο