18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Xiaomi – Χαμηλότερη η τιμή της μετοχής στο χρηματιστήριο από την αναμενόμενη πρώτη μέρα εισαγωγής!

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που η μετοχή της Xiaomi εμφανίστηκε στο Χρηματιστήριο του Honk Kong. Ο κωδικός της μετοχής είναι ο “01810” και σαν τιμή εκκίνησης είχε τα 17 χιλιάδες δολάρια Χονγκ Κονγκ, αλλά δεν ξεκίνησε τελικά με τόσο.

Δυστυχώς ενώ η τιμή εκκίνησης όπως σας είπαμε ήταν στα 17 χιλ δολάρια Honk Kong, ξεκίνησε στα 16.6 χιλιάδες HK. Η τιμή αυτή σε σχέση με την αρχική είναι 2.35% χαμηλότερη από την τιμή έκδοσης. Με βάση την τιμή έναρξης, η αγοραία αξία του ομίλου Xiaomi ανήλθε σε 47,326 δισ. δολάρια.

Πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της τοποθέτησης IPO, η Xiaomi ανακοίνωσε ότι είχε λάβει 1.034.986.800 αιτήσεις συνδρομής, που αντιστοιχούσαν σε περίπου 9,5 φορές εγγραφή.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/07/xiaomi-xyristiki-michani-me-treis-kefales-ena-aparaitito-ergaleio-gia-kathe-andra-me-fotografies-kai-vinteo/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Xiaomi ξυριστική μηχανή με τρεις κεφαλές – Ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε άνδρα (με φωτογραφίες και βίντεο)[/su_button]

[/su_table]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο