17.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Galaxy Note 9 – Έρχεται στην Ευρώπη με τιμή που “τσούζει”!!!

Απ’ ότι μαθαίνουμε δεν αργεί ακόμα πολύ για να δούμε επίσημα στην Ευρωπαϊκή αγορά το επόμενο μοντέλο του Galaxy Note, Το Samsung Galaxy Note 9. Η συσκευή αναμένεται ν’ ανακοινωθεί πρώτα επίσημα σε ειδικό event στις 9 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη, ενώ αναμένεται να το δούμε επίσημα κατά τις 24 Αυγούστου στα καταστήματα. Πριν όμως την δούμε την συσκευή επίσημα, εμείς καταφέραμε και μάθαμε την τιμή της, που εάν επιβεβαιωθεί δεν θα σας αρέσει καθόλου!

Σύμφωνα λοιπόν και με πληροφορίες που βρίσκουμε και σε άλλα ενημερωτικά site, η τιμή του νέου μοντέλου θα είναι κάμποσο πιο ψηλά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Έτσι και βάση με τα όσα ακούσαμε, στην Ιταλία τουλάχιστον, η έκδοση των 128GB θα πουλιέται στα 1029€, ενώ η έκδοση των 512GB θα φτάσει τα 1279€!

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/07/xiaomi-mi-8-global-edition-kai-polles-alles-prosfores-se-xiaomi-proionta-apo-to-gearbest/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Xiaomi Mi 8 Global Edition και πολλές άλλες προσφορές σε Xiaomi προϊόντα από το Gearbest[/su_button]

[/su_table]

Λογικά, ελπίζω δηλαδή εάν θέλει να πουλήσει, να δίνει το μοντέλο μέσω προσφορών σε συνεργασία με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, αλλιώς δεν ξέρω τι πωλήσεις θα κάνει. Δυστυχώς οι οπαδοί της Samsung δεν είναι τόσο “φανατικοί” όπως της Apple, οπότε δεν ξέρω πως θα δεχθούνε αυτή την τιμή. Όπως και να έχει, καλύτερα περιμένετε κάποιους μήνες, προς Χριστούγεννα καλύτερα δηλαδή, όπου και προσφορές θα υπάρχουν και λογικά θα έχει πέσει κάπως η τιμή.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο