20.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Xiaomi – 10 εκ αποστολές στο 2ο τρίμηνο του 2018 στην Ινδία!

Η Xiaomi από πέρυσι ήδη, αλλά ειδικά το τρέχον εξάμηνο του 2018, δείχνει μία αύξηση στις πωλήσεις συσκευών ειδικότερα στην Ινδία. Έτσι μαθαίνουμε ότι για το 2ο τρίμηνο του 2018 έφτασε πάνω από τα 10 εκ αποστολές συσκευών. Μάλιστα αύξηση έχει παρατηρηθεί κυρίως στα high-end προϊόντα της.

Πριν από λίγο, ο γενικός διευθυντής της Xiaomi India, Manu Barbie, δήλωσε στο Weibo ότι η Xiaomi δημιούργησε ιστορία στα smartphones στην Ινδία αφού οι αποστολές κινητών τηλεφώνων ενός τριμήνου έφθασαν τα 10 εκατομμύρια.

Στην πραγματικότητα, αυτή η αποστολή δεν προκαλεί έκπληξη. Προηγουμένως, η τελευταία έκθεση της στατιστικής υπηρεσίας Canalys έδειξε ότι το μερίδιο της Xiaomi στην ινδική αγορά των smartphone ήταν 30,4% και οι αποστολές ξεπέρασαν τα 9,9 εκατομμύρια μονάδες.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/07/xiaomi-redmi-note-5-apoktiste-to-simera-pio-fthina-me-to-ekptotiko-mas-koyponi-apo-to-coolicool-me-asfaleia-teloneioy/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Xiaomi Redmi Note 5 – Αποκτήστε το σήμερα πιο φθηνά με το εκπτωτικό μας κουπόνι από το Coolicool με ασφάλεια τελωνείου[/su_button]

[/su_table]

Ανάμεσα στα προϊόντα της Xiaomi, το Xiaomi Redmi 5A πωλεί καλύτερα στην Ινδία και οι αποστολές αναμένεται να είναι 3,3 εκατομμύρια μονάδες. Σύμφωνα με τα δεδομένα, οι αποστολές της Xiaomi στην Ινδία δείχνουν αυξητική πορεία τα τελευταία τρία τρίμηνα.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο