15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Google – Ανοίγει το πρώτο της φυσικό κατάστημα!?

Η Google και η Apple είναι δύο πολύ μεγάλες εταιρείες που όλοι τις ξέρουν. Συχνά η Google συγκρίνετε με την Apple, αλλά οι δύο εταιρείες είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους. Εκτός από το λειτουργικό που έχουν ως κοινό αντίπαλο σημείο (Android – IOS), η Apple ασχολείται κυρίως με hardware προϊόντα όπως το iPhone και το μεγάλο πια Apple Store.

Η Google από την άλλη μεριά ασχολείται κυρίως με την διαφήμιση, ενώ πάρα πολύ μεγάλο μέρος από τις πληρωμές που κάνει ετησίως είναι στο Safari browser της Apple για να έχει ως εξ ορισμού μηχανή αναζήτησης το Google.

Παρόλο όμως τις όποιες διαφορές, απ’ ότι φαίνεται η Google θέλει να κάνει περαιτέρω σύμμαχο την Apple. Επίσης εκτός αυτού, υπάρχουν και πάρα πολλές φήμες που λένε ότι η Google σκέφτεται σοβαρά ν’ ανοίξει το πρώτο μαγαζί λιανικής πώλησης στο Chicago, USA.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις φήμες, το κατάστημα που σκέφτεται ν’ ανοίξει η Google είναι στην περιοχή της Fulton Market District του Chicago, 2 μόλις τετράγωνα μακρυά από τα αρχηγεία της Google στο Chicago.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/08/doogee-s50-apoktiste-simera-to-adiavrocho-ayto-kinito-sti-chamiloteri-timi-me-asfaleia-teloneioy/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Doogee S50 – Αποκτήστε σήμερα το αδιάβροχο αυτό κινητό στη χαμηλότερη τιμή με ασφάλεια τελωνείου[/su_button]

[/su_table]

Εκτός αυτού όμως ακούγεται ότι και τ’ αρχηγείο της Google στο Chicago θ’ αναβαθμιστεί με περαιτέρω επέκταση του χώρου που καταλαμβάνει φτάνοντας έτσι συνολικά τα 9000 m².

Και άλλες φορές στο παρελθόν έχει ακουστεί ότι η Google θ΄ανοίξει κάποιο κατάστημα, αλλά ποτέ δεν έγινε πραγματικότητα. Έτσι πχ είχε ακουστεί για την Ινδία ότι μπορεί ν΄άνοιγε, αλλά δεν το έκανε, ενώ κατά καιρούς έχει ανοίξει διάφορα σταντ σε διάφορους χώρους, ποτέ όμως κατάστημα λιανική. Πως θα σας φαινόταν να μπορούσατε ν’ αγοράζετε το Pixel πχ από κάποιο φυσικό κατάστημα της εταιρείας?

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο