16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Lenovo Xiaoxin – Έρχεται καινούργιο προϊόν με τον τελευταίο επεξεργαστή της Intel

Πριν από λίγο η Intel έβγαλε ανακοίνωση για τον ερχομό δύο νέων μελών στην οικογένεια των επεξεργαστών της. Συγκεκριμένα και τα δύο νέα μέλη είναι 8ης γενιάς. Το ένα είναι από την σειρά U, που μέχρι πρόσφατα ήταν γνωστή με την κωδική ονομασία WhiskeyLake, ενώ το άλλο είναι από την σειρά Y που μέχρι πρόσφατα είχε την κωδική ονομασία AmberLake.

Από τις πληροφορίες που μαζέψαμε, μάθαμε ότι και τα δύο νέα μέλη έχει βελτιστοποιηθεί για καταστάσεις δικτύου για λεπτά και ελαφριά notebook, όπως και για 2 σε 1 προϊόντα για πρώτη φορά, με πάρα πολύ καλές επιδόσεις και μπαταρία που κρατάει πολύ.

[su_table]

Tab[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/08/amd-kerdise-minysi-gia-katapatisi-patenton-enantia-se-lg-mediatek-vizio-kai-sigma-designs/” target=”blank” style=”3d” background=”#0791db” color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]AMD – Κέρδισε μήνυση για καταπάτηση πατεντών ενάντια σε LG, MediaTek, Vizio και Sigma designs[/su_button]le

[/su_table]

Την ίδια στιγμή, η Lenovo Xiaoxin ανακοίνωσε και αυτή ότι θα μας παρουσιάσει νέο προϊόν που θα φέρει τον τελευταίο WhiskeyLake επεξεργαστή!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο