20.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

LG V40 ThinQ – Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες και πότε να το περιμένουμε

Απ΄ότι φαίνεται ο μήνας έχει αρκετή δουλειά για όλες τις εταιρείες. Έτσι είδαμε σήμερα την Apple να βγάζει τρία νέα κινητά, Nubia, Huawei, Vivo, Meizu, Xiaomi αλλά και άλλοι να βγάζουν μία φθινοπωρινή έκδοση κινητών.

Τον Οκτώβριο αναμένεται να δούμε από την Google τη σειρά Pixel 3, όπως και την σειρά Huawei Mate 20. Και η Xiaomi όμως ετοιμάζει να μας δείξει κάτι, αφού περιμένουμε το Mi Mix 3. Σήμερα λοιπόν μάθαμε ότι θα δούμε και από την LG καινούργια ναυαρχίδα.

Έτσι σήμερα το πρωί η LG ανακοίνωσε ότι θα μας παρουσιάσει ένα νέο προϊόν, στη Σεούλ στη Νότια Κορέα στις 10πμ στις 4 Οκτωβρίου. Τι θα μας παρουσιάσει…μα το LG V40 ThinQ.

Απ’ ότι μάθαμε το LG V40 ThinQ έχει πάρει την πιστοποίηση US FCC με την κωδική ονομασία LM-V405UA. Δυστυχώς κάποια άλλη πληροφορία δεν έχουμε μάθει.

MX10 Giveaway – Δείτε πως μπορεί να γίνει δωρεάν δικό σας με το Giveaway του Coolicool!

Σύμφωνα με το σχέδιο που έχει κυκλοφορήσει από τον πολύ γνωστό μας @Onleaks, το LG V40 ThinQ φαίνεται να είναι ένας συνδυασμός από LG G7 ThinQ και LG V30. Χρησιμοποιεί και αυτό Liu Haiping, ενώ η πλάτη του μοιάζει πολύ με του LG V30. Η διαφορά είναι ότι το LG V40 ThinQ έχει τρεις κύριες φωτογραφικές μηχανές.

Επιπρόσθετα από την πρόσκληση βλέπουμε ότι θα υπάρχει και κάποια έκπληξη που αξίζει να την παρακολουθήσουμε. Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του LG V40 ThinQ, παρόλο που δεν έχουμε μάθει κάτι, οι δικές μας υποθέσεις λένε για Qualcomm Snapdragon 845 αφού μιλάμε για ναυαρχίδα, 6/64GB μνήμη και σαρωτή αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

 

Πηγή

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο