21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Deal of the Day: TIANQU VISUO XS816 – Αποκτήστε το σε Flash Sales από το Gearbest με διπλή κάμερα(!) και τεράστια μπαταρία στα 51€

Λόγο ότι μου αρέσουν τα drones αλλά και λόγο του site, έχω 3 μικρά drones σπίτι και γενικώς παρακολουθώ την αγορά. Δεν έχω δει όμως μέχρι στιγμής κάποιο drone με ΔΥΟ κάμερες (!) και με τόσο μεγάλη μπαταρία! Το πράγμα βέβαια γίνεται ακόμα καλύτερο καθότι το Gearbest το έχει σε Flash Sales και μέχρι και τις 24/01 θα μπορείτε να το αποκτήσετε με μόλις 51€! Φυσικά μιλάω για το TIANQU VISUO XS816, ένα πολύ ωραίο drone με κάμερα μπροστά και από κάτω και με μπαταρία 1800mAh!

Το TIANQU VISUO XS816 έρχεται με διαστάσεις 44.00 x 44.00 x 6.50 cm και με βάρος μόλις 160 γρ. Όπως βλέπετε μιλάμε για κανονικών διαστάσεων drone και όχι κάποιο mini για το σπίτι μέσα. Είναι κατάλληλο για κάθε αρχάριο χρήστη και συνδέεται ασύρματα στα 2.4GHz με την εφαρμογή που θα πρέπει να εγκαταστήσετε στο κινητό σας ή το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνετε μέσα στην συσκευασία. Για το τηλεχειριστήριο θα χρειαστείτε 4 x 1.5V AA και μπορείτε να το πετάξετε μέχρι και 50 μέτρα μακρυά από εσάς. Το drone από την άλλη έρχεται με 3.85V 1800mAh li-ion μπαταρία που θα σας δώσει 20 λεπτά πτήσης, ενώ μετά θα χρειαστείτε 1 ώρα για να την φορτίσετε πλήρως.

Όπως σας είπα από την αρχή, το εντυπωσιακό σε αυτό το drone είναι η μεγάλη του μπαταρία αλλά και η ύπαρξη των δύο καμερών που συνεργάζονται άψογα! Κατ’ αρχάς χάρις στις κάμερες έχει δυνατότητα για HD FPV πτήση. Οι κάμερες είναι μία μπροστά και μία στο κάτω μέρος και είναι ανάλυσης 2MP + 0.3MP που μπορούν να στέλνουν βίντεο σε πραγματικό χρόνο. Έχετε δυνατότητα να βλέπετε μόνο από την μπροστινή κάμερα, μόνο από κάτω, PIP (picture in picture) και split screen δηλαδή δύο οθόνες μαζί. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να χειριστείτε την γωνία θέασης της κάμερας.

Το drone μπορεί να κάνει όλα τα γνωστά κόλπα και δυνατότητες που έχουν πια όλα τα drones. Έτσι υποστηρίζει λήψη φωτογραφιών με χειρονομίες, One Key Following Mode, σταθερή πτήση για μη κουνημένες φωτογραφίες, κουνώντας το κινητό λέτε προς τα που θα στρίψει το drone, μπορείτε να προγραμματίσετε μία πορεία στο κινητό και το drone θα την κάνει, Headless Mode, 360° λειτουργία Flip, One Key Return, ρύθμιση ταχύτητας σε χαμηλή / μέτρια / υψηλή. Την εφαρμογή για το κινητό την κατεβάζετε αφού σκανάρετε τον QR κωδικό της συσκευασίας.

Το TIANQU VISUO XS816 είναι ένα πραγματικά πολύ εντυπωσιακό drone με τις δύο κάμερες που διαθέτει και την τεράστια μπαταρία που έχει που του δίνει 20 λεπτά χρόνο πτήσης! Αποκτήστε το από το Gearbest στο Flash Sales που έχει για 8 ημέρες ακόμα στην μοναδική τιμή των $57.99. Υπόψιν, εκτός από τον χρονικό περιορισμό, έχει και σε κομμάτια, οπότε βιαστείτε!

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο