13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Deal of the day: Huawei Honor Band 4 + αδιάβροχο αθλητικό ρολόι με μόλις 25€ και τα δύο από το Cafago!

Σήμερα σας έχω δύο πολύ καλές προσφορές που τρέχουν αυτή την στιγμή στο Cafago….δύο wearable που μαζί θα σας κοστίσουν 25€, δηλαδή τίποτα! Έτσι αποκτήστε το Huawei Honor Band 4 με μόλις 16.71€ και ένα αθλητικό αδιάβροχο ρολόι με μόλις 8.27€ για την επόμενη ημέρα περίπου!

Huawei Honor Band 4 Sports Smart Wristband

Το Huawei Honor Band 4 Sport Smart Edition, είναι εφοδιασμένο με αισθητήρες 6 αξόνων, για να έχετε υψηλή ακρίβεια στις μετρήσεις. Η συγκεκριμένη έκδοση φοριέται το ίδιο εύκολα και στο χέρι….αλλά και στο πόδι! Κατασκευασμένο από υποαλλεργικό πλαστικό, δεν ερεθίζει το δέρμα, ενώ εφαρμόζει τέλεια στο χέρι σας. Ζυγίζει μόλις 17 γρ και είναι με διαστάσεις το λουράκι του 226.15 x 17.70mm, με το κύριο μέρος είναι με 40.5 x 14.8 x 11.2mm και βάρος μόλις 6 γρ. Το Honor 4 band είναι φυσικά αδιάβροχο μέχρι τα 50 μέτρα.

Συνδέεται με το κινητό σας μέσω BT 4.2, ανεξάρτητα εάν έχετε κινητό Android ή iOS. Είναι εφοδιασμένο με μπαταρία χωρητικότητας 77mAh και με χρόνο αναμονής μέχρι και 20 ημέρες. Υποστηρίζει βηματομετρητή, καταγραφή ύπνου, ημερολόγιο, ειδοποιήσεις από το κινητό σας, ξυπνητήρι, υπενθύμιση και υπενθυμίσεις για κλήσεις, ότι δηλαδή περιμένετε να δείτε σε όλα τα smartband, ανεξάρτητα που αυτό χαρακτηρίζεται σαν Sport Edition.

Το Huawei Honor Band 4 Sports Edition θα το βρείτε για κάτι παραπάνω από μία ημέρα ακόμα στο Cafago στην εκπληκτική τιμή των 17.61€, οπότε βιαστείτε!

 


 

SKMEI Sport Stainless Steel Men Watch

Η δεύτερη προσφορά που σας έχω είναι ένα πολύ φθηνό ανδρικό αθλητικό ρολόι. Το SKMEI αθλητικό ρολόι θα το βρείτε σε μαύρο, χρυσό, ροδίζον χρυσό και ασημένιο, ενώ είναι κατασκευασμένο από ατσάλι η βάση του, από ρητίνη ο ανακλαστικός καθρέπτης που έχει, πλαστικό το κυρίως μέρος του και από ατσάλι το λουράκι του. Είναι αδιάβροχο μέχρι και τις 5 ΑΤΜ (5 μέτρα), ενώ η διάμετρός του είναι 4.3cm και το πάχος του είναι 1.3cm. Το πλάτος του λουρακιού είναι 1.8 cm με μήκος 23cm και συνολικό βάρος 85 γραμμάρια.

Μπορεί να είναι πάρα πολύ φθηνό, αλλά σαν ψηφιακό ρολόι που είναι μετράει δύο ώρες, έχει αντίστροφη μέτρηση, ξυπνητήρι, δείχνει την εβδομάδα, ημέρα. Διαθέτει λειτουργία backlight, με την οποίας βλέπετε πεντακάθαρα την ώρα το βράδυ στο απόλυτο σκοτάδι. Είναι πολύ ανθεκτικό.

Το SKMEI αθλητικό ανδρικό ρολόι θα το βρείτε για λίγο παραπάνω από μία ημέρα στο Cafago στα 8.27€, πραγματικά μία μηδενική τιμή!

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο