20.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Xiaomi ηλεκτρικό κατσαβίδι – Μπορεί και ξεβιδώνει 180 διαφορετικές βίδες με μία ανάσα!

Η Xiaomi βγάζει διάφορα κατσαβίδια και όχι μόνο όπως σας έχω δείξει πολλές φορές, ποιοτικά και πολύ καλά, μιας και είμαι κάτοχος και εγώ ενός σετ. Μάλιστα σας τα έχω παρουσιάσει – XIAOMI Mijia Wiha 24 in 1 και σας τα συστήνω ανεπιφύλακτα. Σήμερα το πρωί, ο Mi Jiaguan ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει αύριο ένα νέο εργαλείο, με το οποίο θα μπορείτε εύκολα να βιδώσετε 180 βίδες με μία κίνηση.

Λογικά το νέο αυτό εργαλείο θα πρέπει να είναι ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι. Η αφίσα προθέρμανσης έχει συνολικά 180 διαφορετικούς τύπους βιδών διατεταγμένους σε 10 x 18, πράγμα που σημαίνει ότι το νέο προϊόν έρχεται με ένα μεγάλο αριθμό μυτών, που θα μπορούν να χειριστούν όλες τις πιθανές βίδες που μπορεί να δείτε στη ζωή σας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Xiaomi μας παρουσιάζει κατσαβίδι, όπως σας είπα και πιο πάνω. Ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2017, η Xiaomi έφερε το κατσαβίδι Miha Wiha για 99 γιουάν. Ξεκίνησε από την Mijia και την κορυφαία χειροποίητη μάρκα wiha της Γερμανίας, που περιέχει 24 διαφορετικές προδιαγραφές. Το εσωτερικό κιβώτιο αποθήκευσης υποστηρίζει επίσης μαγνητική απορρόφηση και η αναρρόφηση είναι καλή, δηλαδή δεν αφήνει η συσκευασία ν’ ανοίξει και να πέσουν κάτω το κατσαβίδι και οι μύτες του. Εσείς με το χέρι σας εύκολα μπορείτε να βγάλετε το εσωτερικό απλώς πιέζοντας το αντίστοιχο μέρος.

 

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, η Mijia ξεκίνησε ένα wiha οκτώ-σε-ένα σταυροκατσάβιδο, το οποίο διατίθεται και αυτό στα 99 γιουάν. Υιοθετεί μία σχεδίαση με τρεις τροχούς. Έχει επίσης 8 S2 υψηλής σκληρότητας κομμάτια wiha, σκληρότητα μέχρι 60HRC, διπλής επίστρωσης αντιδιαβρωτική επεξεργασία και ράβδο επέκτασης 105 mm. Η ράβδος επέκτασης μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να πιάσει λιγότερο χώρο. Η αποθήκευση και μεταφορά του είναι πανεύκολη.

[signoff]

 

Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο