15.9 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου 2024

Εμφανίστηκαν και οι συσκευασίες του πολυαναμενόμενου Xiaomi Mi6!

Άλλη μία είδηση κυκλοφόρησε μέσα στο σαββατοκύριακό, και αυτή την βρήκαμε στο Weibo και αυτή ήταν για την Xiaomi! Η αλήθεια είναι ότι ειδικότερα το σκ, η Xiaomi είχε την τιμητική της και κυκλοφόρησαν πολλές νέες ειδήσεις. Αυτή την φορά είδαμε τις συσκευασίες του πολυαναμενόμενου Xiaomi Mi6 σε μαύρο και άσπρο κουτί!

Βέβαια και αυτή η είδηση λόγω της πρωταπριλιάς, δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι ότι είναι αληθινή, αλλά όπως και να έχει, εμείς σας την λέμε με κάθε επιφύλαξη. Οι φωτογραφίες διέρρευσαν από τον leakster (phoenix digital) στο Weibo όπως είπαμε.

Στην μία φωτογραφία βλέπουμε σε μαύρο κουτί μάλλον το Mi 6 Pro. Μέσα από τα στοιχεία που βλέπουμε στην ετικέτα, αναφέρει οθόνη 5.15 ίντσες, επεξεργαστή Snapdragon 835 χρονισμένο στα 2.45GHz με μνήμη 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Από κάμερα φαίνεται να φέρει μία με 30MP και με OIS, ενώ η μπροστινή κάμερα είναι με 8MP. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που γράφονται πάνω στο κουτί, η μπαταρία είναι μία των 4000 mAh battery.

Η 2η εικόνα δείχνει ένα άσπρο κουτί, αλλά μάλλον για μία πιο ελαφριά έκδοση του Xiaomi Mi 6, με επεξεργαστή πάλι τον Snapdragon 835, αλλά δεν φαίνεται καθαρά η συχνότητα στην οποία είναι χρονισμένος. Για μνήμη έχει 3GB RAM και 64GB εσωτερικού χώρου. Για κύρια κάμερα πίσω έχει μία μικρή θα έλεγα, των 12MP ενώ η μπροστινή είναι 4MP. Αναλογικά και η μπαταρία του είναι μικρότερη, και φέρει μία των 3200 mAh.

Τώρα μένει να δούμε όλοι μαζί στις 11 Απριλίου εάν οι συσκευασίες αυτές ισχύουν ή όχι. Λίγη υπομονή λοιπόν.

Επίσης μην ξεχνάτε τις προσφορές που μπορείτε να βρείτε στο Banggood για διάφορα προϊόντα της Xiaomi.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο