19.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Mi Fit 2.4.2 GR – Επιτέλους και στα ελληνικά η τελευταία έκδοση του προγράμματος!

Εάν είστε κάτοχος ενός Mi Band, τότε σίγουρα ξέρετε την εφαρμογή Mi Fit. Την εφαρμογή αυτή μέχρι στιγμής μπορούσατε να την βρείτε στο Google Playstore μόνο στ’ αγγλικά και στο ελληνικό φόρουμ της Xiaomi-Miui και στα ελληνικά, από τον διαχειριστή Maddoctor. Από σήμερα έχετε άλλο ένα μέρος που θα το βρίσκετε στα ελληνικά, εδώ στο iTechNews.grΕάν ψάχνετε το πρόγραμμα από το Google Playstore, μπορείτε πάντα να το κατεβάσετε από εδώ. Η ίδια έκδοση που βρίσκεται εδώ, υπάρχει και στο Mi Store που μπορείτε να την βρείτε εδώ. Η έκδοση που σας δίνω είναι φυσικά από το Mi Store, που είναι πιο πρόσφατη και πλήρης.

Το πρόγραμμα Mi Fit διαχειρίζεται τις εκδόσεις των Mi Band (1, 1S, 2), τις δύο εκδόσεις της ζυγαριάς, τα παπούτσια της Xiaomi, συνεργάζεται με το Amazfit.

Στην έκδοση εδώ, υπάρχουν κάποιες βελτιώσεις στο πρόγραμμα, ενώ αναβαθμίζεται το firmware στην τελευταία του έκδοση που είναι το 1.0.1.50. Μην ξεχνάτε ότι στο site υπάρχει οδηγός πως να κάνετε downgrade το firmware σε περίπτωση προβλήματος. Επίσης υπάρχει οδηγός πως να κάνετε το Mi Band να σας μιλάει στα ελληνικά, αν και νομίζω ότι με τις τελευταίες αναβαθμίσεις, δεν χρειάζεται πια αυτό το κόλπο.

Η έκδοση 2.4.2 είναι πλήρως εξελληνισμένη, διορθωμένη, αλλά μου εμφανίζει δύο προβλήματα που όσο και εάν προσπάθησα να τα διορθώσω, δεν τα κατάφερα. 1) Εάν προσπαθήσετε να μπείτε στη σελίδα όπου ελέγχει το ξεκλείδωμα της οθόνης, η εφαρμογή κρασσάρει. Το ξεκλείδωμα όμως εάν έχει οριστεί από παλιότερα, δουλεύει μια χαρά. Απλώς δεν θα μπορείτε να το επεξεργαστείτε από την εφαρμογή (ενεργοποίηση ξεκλειδώματος με το Mi Band ή όχι). 2) Για κάποιο περίεργο λόγο, κρασσάρει και όταν προσπαθεί κάποιος να δει τα στοιχεία του Mi Band. Ουσιαστικά στην τρίτη καρτέλα, βλέπετε στις συσκευές σας το Mi Band, πόση μπαταρία έχει, αλλά εάν προσπαθήσετε να μπείτε μέσα, κρασσάρει. Τουλάχιστον σε μένα έτσι κάνει. Εάν όμως γυρίσετε την γλώσσα του κινητού στ’ αγγλικά, θα μπορείτε να μπείτε στη σελίδα αυτή, οπότε μάλλον είναι θέμα μετάφρασης και μένει να το δω καλύτερα. Αλλιώς η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ: [restrict] Mi Fit 2.4.2 GR [/restrict]

Εάν ψάχνεται να αποκτήσετε και εσείς ένα Mi Band, μπορείτε να το βρείτε είτε στην Ελλάδα στο MediaMarkt το έχω δει προς 40€, είτε στο Lightinthebox για μόλις 18.61€, ή στο Geekbuying για 22.99$ ή στο Banggood για 24.99$ ή 20€ στο Zapals.

[profilepress-login id=”3″]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

14 Comments

  1. Καλημέρα. Το link δουλεύει ακριβώς όπως περιγράφεις με αυτά τα δύο bug.
    Στο γράμμα με τόνο βγάζει ερωτηματικό (οπότε μπήκα μια στιγμή στις επαφές στο Google και τις έκανα όλες κεφαλαία Ελληνικά).
    Με την αλλαγή γλώσσας σε Αγγλικά, όσον αφορά το άλλο bug, με αφήνει να μπω στις ρυθμίσεις του band. Όσο είμαι στα ελληνικά στο κινητό (Samsung J3 5.1.1) κρασάρει η εφαρμογή.
    Το έξτρα όφελος επειδή έχω κατεβάσει και την εφαρμογή notify & fitness, ενώ πριν δεν δούλευε το caller id που είναι customized, τώρα δείχνει μία χαρά…

    Οπότε σε ευχαριστούμε πολύ

  2. Δεν μπορώ με τίποτα να το συνδέσω στο Google Fit… Το κινητό είναι στα αγγλικά. Πάω κανονικά στην δεύτερη καρτέλα (play) και πατάω στο add accounts που λέει Google Fit. Μου εμφανίζει τους λογαριασμούς Google, επιλέγω αυτόν που θέλω και μετά απλά τίποτα. Δεν κρασαρει, ούτε κάνει κάποιο πρόβλημα. Απλά είναι σαν να μην το έκανα..

      • Επομένως δεν υπάρχει τρόπος να το παρακάμψουμε έτσι? Κρίμα γιατί ουσιαστικά το Google Fit είναι ο μόνος τρόπος επικοινωνίας της συσκευής με όλες τις πιθανές υπόλοιπες εφαρμογές που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν τα δεδομένα…

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο